3
Domaći fudbal

MAMADU MBOĐ: Čovek koji Zvezdu neće zaboraviti nikada! (FOTO)

Objavljeno: 25.07.16 u 23:31

Malo je fudbalera koji su se tako kratko zadržali među „crveno-belima“, a koje su navijači tako dobro upamtili. 

Navijači Crvene zvezde mladog Senegalca pamte po dobru. Na samom terenu, nije ostavio neki utisak, ali nije puno ni grešio. Mamadu je vrlo brzo postao neko bez koga svlačionica Zvezde ne bi bila ista. Držao je atmosferu, bodrio saigrače, nikada se nije bunio zbog minutaže…

MBOĐ ZA SVAKU POHVALU: Ne zaboravlja velikog prijatelja, Delije ga još više cene (FOTO)

Danas brani boje litvanskog Žalgirisa. Zvezdu očigledno nije zaboravio… Verujemo da nisu ni navijači njega.

ŽALGIRIS VOLI ZVEZDINE IGRAČE: Mbođ i Kaluđerović novi saigrači (FOTO)

(Izvor:Twitter/mamadou_mbodj)

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

3 Komentara

  1. Kako bi nam dobo dosao sad Mbodj jer je sigurno bolji od danasnjih stopera Fibela i Rendulica, ali Zvezdino strucno oko to nije primetilo.

    0
    0
    Odgovori
    • Fibel je odlican igrac koji zbog drugih ispada iz igre i upafa u sivilo odbrane, njegov kvalitet se ne vidi jos uvek zbog neuigranosti odbrane i ucestalih napada protivnickih igraca u paru na njega !
      Naja najslabija karika je Lukovic a od njega amo ocekivali da poveze zadnju liniju a on jesnostavno ne moze da se sastavi ‘ ne zna gde tera ‘ !!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ja sam za njega govorio da je volje da je on ostao nego sto nam je dosao Lykovic u ovakvom stanju, Mbodj mozda nije imao iskustvo ali je hrabriji, pozrtvovaniji, skocniji i duplo brzi od Lukovica a pri tom igrao je za 60000e godisnje a Lukovic igra za 200000e….i ko je ovde ‘sasav’

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter