12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA LJUTA NA „DELIJE“: Ogromna novčana kazna i pretnja izbacivanjem

Objavljeno: 24.07.16 u 09:30

UEFA će kazniti Crvenu zvezdu zbog koreografije na meču sa Valetom.

Kazna se očekuje krajem naredne nedelje, kako saznaje Sport iz kruga bliskih Zvezdi, crveno-beli će morati da plate 100.000 evra i dobiće poslednju opomenu pred izbacivanje iz takmičenja!

A sve to desiće se zbog koreografije „delija“ u kojima se Evropska fudbalska unija poredi sa mafijom zbog priznanja Kosova. Međutim, kazna sledi i zbog upaljenih baklji na tribinama i prisustva navijača u restriktivnom prostoru.

BEZ MILOSTI: UEFA zbog Delija sprema ozbiljnu kaznu za Zvezdu? (VIDEO)

Neki članovi Disciplinske komisije su se čak zalagali za još oštrije kazne, za momentalno isključivanje Crvene zvezde iz kvalifikacija za Ligu šampiona ili za utakmicu pred praznim tribinama, ali ta odluka ionako ne bi mogla da važi za meč sa Ludogorecom, već bi mogla da zaživi za kolo posle, u kojem god takmičenju da bude srpski prvak.

UEFA je već jednom izbacila Zvezdu iz Evrope, pre dve godine, zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja.

0
0

12 Komentara

  1. Kada uzvikujes Kosovo je srce Srbije, i satro prozivas UEFA-u zbog priznanja Kosova. A svim srcem podrzavas Coravog i vrhovnog vodju, koji klub pune novcem opljackanim sa tog istog Kosova. Jedan opljackao a drugi ga prodao… Samo u cergi, jer zasto misliti svojom glavom?

    0
    0
    Odgovori
    • Парадокс је то што ти мислиш да си паметан али си кретен неопеван!!! Ви убице навихача и табаџије по задатку прозивате неког!!! Па Додик цам је кроз Игокеу убацио силне милионе у дулоккданилолопина и тад нисте говорили да су паре опљачканих Срба није вам сметало фрањевачко пљачкање!!! И незнаш дебилу где је Косово а причаш о њему!!!!мршшшшшш у ваш брлог

      0
      0
      Odgovori
    • Mozes samo da se przis od muke grobe arnautski, a vase zagrebacko kopile punicemo i

      ove sezone svim i svacim, obelecemo i olepiti vam i to malo crnine sto vam ostade!

      0
      0
      Odgovori
  2. Kao pravi zvezdas zao mi je kluba jer ispasta zbog nekih klinaca od po 17 i 18 god koji se inate sa evropom i svetom glumeci ludnicu a ne kapiraju da samo unistavaju klub. DA sam u upravi zvezde ugasio bi karte za sever pa da vidimo dokle bi dosli.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nama EVROPA i ne treba sa navijacima kojima klub ne znaci nista ! Naravno, tu mislim na grupu od 500-600 balavaca koji dodju da uzvikuju Kosovo je Srbija a i da ne znaju gde je Kosovo i da ne znaju ni istoriju nase zemlje ! Pa pricao sam par puta sa njima. Oni nisu navijaci koji vole klub, nego vole da se glupiraju, duvaju i piju ! Vole skupove ,druzenja. Utakmica ih nikada ne zanima ! Ne znaju ni 2 igraca koji igraju za klub tako da ih nije ni briga ! Ja ne razumem sa tim kosovom sve to !??? Jel mozemo nesto da promenimo !? NE MOZEMO !!! Cemu onda samo steta za kllub ! UPRAVO, ne daj im novce za koreografije, drugo, ne dozvolite unosenje bilo kakvih transparenata i zavrsena prica ! A da, ne smete to da uradite, oterace vas…. DRZAVO UCINI NESTO !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ljudi, ako zelimo da igramo UEFA takmicenja, a cini mi se da zelimo, moracemo da se povinujemo. Ako ne zelimo, onda mozemo kako hocemo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zvezdu uefa netreba izbaciti evro kvalifikacija jer oni će sami izgubiti to jest neće proći kao i partizan samo brukaju naš fudbal.koji je jadan.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sada narucilac koreografije neka zavuce ruku u dzep i plati kaznu.Mi smo i onako goli kao crkveni misi sada lepo ova stotka mi po onoj narodnoj kad je beg bio cicija.

    0
    0
    Odgovori
    • Sad fino da zvezda dostijanstveno napusti tu zapadnu maskaradu, a ne kao rusi. Oni nas ne vole i nece nas, a mi se uporno nudimo kao kurave.

      0
      0
      Odgovori
      • Gde si se ti rodio tako pametan.Tu koreografiju su trebali da prave Gracanici i Peci ili Pristini.A,ne na stadionu.Boli kita uefu za Zvezdom a mi bez evrope mozemo da stavimo samo katanac.Video sam kako publiku zanima bambus liga Srbije..

        0
        0
        Odgovori
      • Moze ZVEZDA bez te provokacije da zivi , lakse nego sa provokacijama . Nece Delije sa severa vratiti Kosovo i Metohiju sa provokacijom 100 000 hiljada sad treba platiti . Sta SRBIJA moze protv zapadni bitangi , smo videli .

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter