6
Evrokupovi

LUDOGOREC TRLJA RUKE: Zvezda obara rekord (FOTO)

Objavljeno: 23.07.16 u 13:05

Uprava Ludogoreca zadovoljno trlja ruke pred meč sa Crvenom zvezdom u utorak od 20 časova u Razgradu.

Nema sumnje da je Crvena zvezda najveći klub na Balkanu. To potvrđuju vesti iz Bugarske. Naime, Ludogorec je juče pustio karte u prodaju za utakmicu i odmah su se stvorile ogromne gužve da se dođe do parčeta hartije.

FOTO: Dinamo Minsk
FOTO: Dinamo Minsk

Stadion u Razgradu je kapaciteta 8.408 mesta i nema sumnje da će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Navijači Crvene zvezde dobiće oko 900 karata. Po vestima iz Razgrada moguće je da će Crvena zvezda postaviti rekord kada je reč o broju gledalaca na stadionu. Kažu da se ne pamti ovoliko interesovanje za neku utakmicu.

0
0

6 Komentara

  1. Gledao sam oba meca LS i mec protiv Napretka.Sa ovakvom odbranom kakvu ima Zvezda,daj Boze da prime manje nego Mladost u oba meca.A tesko ce im dati gol cak i u Beogradu.Kazem opet,daj Boze da gresim.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..bankomatova bludnica ce sigurno da obori „rekord“, ALI po primljenom broju golova, bar se TO da zakljuciti iz dosadasnje prikazane igre protiv fk VELIKANA sa Malte i NAPRETKAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Mi imamo garantovano jos cetiri meca u evropi, a vi? 😉 Bas te bili smesni, tuzni pre neki dan. Kakav tim takvi i rezultati. Ima da vas mlati ko stigne ove sezone. Strucnjace za sve sportove :p

      0
      0
      Odgovori
  3. pa kako sad najveci ne razumem sta ce da kzu sad ovi oboleli iz komsiluka kojima samo zvezda smeta a ne gledaju sebe (da ne gresim dusu ima i ok navijaca)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter