0
Domaći fudbal

MILJAN MRDAKOVIĆ:: Cilj je gornji deo tabele

Objavljeno: 22.07.16 u 13:16

Srpski golgeter Miljan Mrdaković u novoj sezoni će svojim kvalitetom i iskustvom pomagati ekipi Rada. On je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa „građevinarima“, kojima se priključio na nedavnim pripremama na Zlatiboru. Sjajni centarfor ističe da sa Radom ima velike ambicije, a, iako priznaje da još uvek nije dostigao svoj najbolji nivo forme, obećava da mu neće biti potrebno mnogo vremena pa da uđe u golgetersku seriju.

-Kasnio sam mesec dana za ostalim igračima na pripremama, ali ih polako sustižem na fizičkom planu. Naravno, nisam još potpuno spreman, ali verujem da ću za 10-15 dana biti u željenoj formi, a nadam se da će se navijači Rada često radovati mojim golovima i pobedama tima u ovoj sezoni – naglasio je Mrdaković.

Samim dovođenjem Mrdakovića u svoje redove, Rad je pokazao da ima visoke ambicije, a to potvrđuje i iskusni napadač.

-Cilj nam je da uđemo u plej-of, da budemo u gornjem delu tabele. Što da ne i da se borimo za mesto u Evropi naredne godine – rekao je Mrdaković.

Nova sezona za fudbalere Rada počinje u subotu, kada ih čeka gostovanje ekipi Mladosti u Lučanima.

-Prve utakmice u svakom prvenstvu se uvek igraju oprezno, a mi gostujemo neugodnoj ekipi iz Lučana. Ali, naravno, uvek ćemo ići na pobedu – otkriva Mrdaković.

34-godišnji Mrdaković je pravi globtroter, pošto će mu ekipa Rada biti 21. u karijeri. Pre „građevinara“ on je igrao za Radnički iz Niša, Partizan, Anderleht, OFK Beograd, Gent, Salcburg, Metalist, Makabi Tel Aviv, Gimaraeš, Šandong, Apolon, Etnikos, AEK Larnaka, Đangsu, Paralimni, Veriju, Tampines, Levadijakos, Vojvodinu i Agrotikos. Mrdaković je nastupao za olimpijsku reprezentaciju Srbije na Olimpijskim Igrama u Pekingu 2008, kada je na tri utakmice zabeležio jedan pogodak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter