4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAHRIMAN NAKON VALETE: Moramo da se spustimo na zemlju!

Objavljeno: 20.07.16 u 15:39

U izjavi datoj Sportskom žurnalu, Damir Kahriman je rekao da crveno-belima dvomeč sa Valetom mora poslužiti za nauk.

– Dvomeč sa Valetom pokazao je da bi trebalo malo da se spustimo na zemlju, budemo strpljivi, ne gubimo nadu i sigurno idemo ka cilju.

Kahriman se potom osvrnuo i na golove koje je Zvezda primila:

– Igramo ofanzivan fudbal i u takvim situacijama moramo da budemo kompaktni. Očigledno je da nam fale utakmice kako bismo se uigrali. Očekujem bolje izdalje, već na superligaškoj premijeri. Primili smo „dečiji“ gol, ali to je fudbal, bitno je da smo se vratili i pokazali karakter.

Zvezda je Valetu savladala ukupnim rezultatom 4:2, a predstoji joj dvomeč sa bugarskim Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

VESTI IZ ZVEZDE: Predstavljen Ilić

0
0

4 Komentara

  1. Kahrimanu hvala za sjajne odbrane. Plasim se ipak da ce i u buducnosti imati pune ruke posla jer mislim da nije stvar u „spustanju na zemlju“ vec u nedostatku kvalitetnih odbrambenih igraca. Nije doveden desni bek,levo Ibanjez ima mnogo kvaliteta,ali mu je odbrana ipak sekundarna. Fibel ima stofa ali je tek stigao,a Lukovic i Rendulic su kvalitet na nivou nase lige. Napravljen je skup promasaj sa Edsonom i to je to. Ljudi iz uprave su govorili da nam je potreban brz stoper,nisu ga doveli i sada nam je Valeta napravila 7-8 zicera na dva meca. Mislim da prelazni rok nije dobro odradjen jer su duplirani igraci na pozicijama Srnica i Plavsica koji su bili vrlo dobri,a nije pojacana odbrana i nije doveden ozbiljan centarfor.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od početka prelaznog roka je trebao da se kupi drugi štoper koji bi se uigravao sa Fibelom. Pod hitno je trebao da se kupi desni bek koji bi se uigravao sa odbranom. Na pripremama je trebalo raditi na sticanju kondicije i uigravanjem tima. Pod hitno promeniti postavljanje igrača.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde je samosmeh gdk. Nije mu data adekvatna terapija ili nije otišao u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu da potraži pomoć za svoj problem jer je opsednut bankomatima, narikačama, promenama nadimaka (Welcome to… , Dark energy, sluge režima, Penzioner…) toliko je opterećen sa Zvezdinim vestima non stop prati vesti i na sajtu telegraf i ima svoj twitter nalog. Dakle mali internet navijač koji sate provodi za kompom i android telefon bi trebao da ode lepo u odgovarajuću ustanovu i ne maltretira samog sebe na ovom sajtu da baljezga i da piše nebuloze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter