0
Evrokupovi

BELGIJANCI NUDE POSAO: Ko želi da bude novi selektor

Objavljeno: 19.07.16 u 14:59

Fudbalski savez Belgije raspisao je konkurs za novog selektora, na koji može da se prijavi bilo ko, a ceo proces podseća na vrlo popularnu igru „Fudbalski menadžer“.

Mark Vilmots je u ponedeljak i zvanično prestao da bude selektor, tako da je savez na svojoj stranici objavio oglas, sa željom da dobije što više kandidata, koje je pozvao da se „prijave za posao“, baš kao u „Menadžeru“.

VAN GAL PONOVO ‘ĐAVO’: Holanđanin preuzima Belgiju?

Rok za prijave ističe 31. jula, a idealni kandidat treba da bude „iskusan, sa ostvarenim rezultatima u svetu fudbala koji se stalno menja“, kao i „otvoren i snažan komunikator“.

Potencijalni trener zvezda kao što su Eden Azar, Romelu Lukaku, Tibo Kurtoa, Kevin de Brujne morao bi da „ugradi kulturu vrlo dobrih nastupa“, da bi ispunio Belgiju.

Belgija ima jedan od najtalentovanijih sastava na svetu, ali je na razočaravajuć način završila Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pošto je ispala u četvrtfinalu od Velsa posle poraza 1:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter