5
Domaći fudbal

RAOSAVLJEVIĆ: Bugari misle da će nas lako proći

Objavljeno: 16.07.16 u 16:31

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je zajedno sa poslovnim direktorom Stefanom Pantovićem bio na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i zadovoljan je potencijalnim rivalom.

Ukoliko Zvezda uspešno završi dvomeč sa La Valetom igraće protiv pobednika dvomeča Ludogorec – Mladost (Podgorica), a gotovo sigurno je da će to biti bugarski tim.

– Utisci posle žreba su mi dobri. Mislim da je u onoj skraćenoj grupi bilo bitno izbeći Vitoriju iz Plzena i Kopenhagen i to se desilo. Ostale ekipe su u suštini ujednačene, tako da bilo koga da smo izvukli, isto bi bilo, kaže Raosavljević za klupski sajt.

On smatra da Zvezda ima čemu da se nada u eventualnom duelu sa Bugarima.

– Nisu nam nepoznanica jer smo igrali već jedan meč sa njima, tada su pobedili, ali smo nastupili u kombinovanom sastavu. Zbog toga mislim da su šanse 50:50, a blaga prednost im je što su iskusniji su od nas u evropskim takmičenjima.

RAZOČARANJE: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića kada je žreb rekao – Ludogorec (VIDEO)

Sportski direktor Beograđana je razgovarao sa predstavnicima bugarskog tima koji očigledno sebe smatraju favoritima.

– Nismo mnogo pričali, ali stekao sam utisak da im odgovara što su nas izvukli i da su srećni zbog toga jer misle da će nas lako proći.

Organizaciono o ovom duelu će se razgovarati tek posle utorka.

TRENER LUDOGORECA: Neka čeka Zvezda!

– Pričali smo nekih 15 minuta oko nekih tehnikalija, pre svega oko dolaska naših navijača, ali treba prvo da prođemo Maltežane pa ćemo znatno više pričati o tome. Naravno nadamo se da ćemo uspešno završiti ovo kolo i da ćemo ozbiljnom i odgovornom igrom nadigrati Maltežane, zaključio je naš sportski direktor.

0
0

5 Komentara

  1. znaju se zvezdine mane a to su slaba odbrana ili ne adekvatna postavka igre za igrače sa kojima Zvezda raspolaže.to nas prati od kairata pa preko ofk beograda,borca itd tako da mislim da prvo grof ne radi tako dobar posao kao sto izgleda a I na malti smo imali mnogo sreće. srednji red I napad mogu svakom da daju gol tako da trener moze da odluči postavkom igre ko ide dalje

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa, dobro, nece BAS lako, ali NECE NI TESKO, u svakom slucaju ce PROCI, to se da zakljuciti na osnovu prikazane „IGRE“ protiv 10-to razrednih Malteza !!! Bruke ste i BANKOMATA i MENTALNE USTANOVE KOJU „PREDSTAVLJATE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si gdk najveća bruka. Ponovo si se reaktivirao i opet se sam sebi smeješ. Da li si posetio odgovarajuću ustanovu za tvoj problem?

      0
      0
      Odgovori
      • Trebalo je glodaru do jaja par dana da se dozove posle bruke njegovog malog tima, koji sa igracem vise na svom terenu, pred rekordnih 7000 ljudi nije uspeo da da gol.:

        0
        0
        Odgovori
  3. Svako ima pravo da misli sta hoce i da se nada…tako i mi mislimo da ce lako da ih prodjemo ali nece bili bas tako,ni za jedne ni za druge.Gledao sam drugo poluvreme njihove tekme sa crnogorcima a video sam i golove iz prvog dela.Penal im je sudija poklonio i sramota je sto se onako neso svira u ovakvoj tekmi.Znatno su kvalitetniji od Mladosti,imaju svega 2-3 bugarina u sastavu.Igraju bez klasicnog centarfora ali kad krenu u napad,ubacuju se i po 4 igraca iz drugog plana.Jako su brzi,prodorni,lako probijaju ali i prilicno smuseni ispred gola,ponekad reaguju i pocetnicki.Stvarace nam mnogo problema preko Lukovica,ako do tada ne dovedemo Mitrovica,jer je jako spor,tako da ce ga razbiti njihovi brzanci.Stoperi su im najslabiji deo ekipe,takodje spori,kao nas Lukovic i prilicno nesigurni.Nisu potpuno spremni jer su na 10-15 min.pre kraja tekme,poceli da ih hvataju grcevi i da im popusta koncentracija,sto Mladost nije znala da iskoristi.Imaju puno igraca na sredini terena jer se prikljucuju i bekovi u napadu,spic se vraca do centra,bocni vezni su takodje pokretljivi,tako da deluje da su svi veznajaci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter