5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR KATAI: Bolje Bugari nego Hrvati i Grci!

Objavljeno: 15.07.16 u 21:28

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai istakao je da je zadovoljan žrebom za treće kolo kvalfikacija za Ligu šampiona, ali i da respektuje rivala.

Strelac i asistent gola na Malti je istakao da je čuo da je bugarski tim veoma jak, ali da je bolje Ludogorec nego Dinamo ili Olimpijakos.

– Biće vremena da analiziramo sve od srede. Nisam igrao na prijateljskoj utakmici protiv Ludogoreca, čuo sam da imaju dosta dobrih igrača… Svi smo zadovoljni, ne potcenjujemo nikog, ali veće šanse imamo nego da smo dobili Dinamo ili Olimpijakos – rekao je Katai.

Crvena zvezda u utorak od 20.30 igra revanš meč sa Valetom na stadionu „Rajko Mitić“, a ako prođe sedam dana kasnije putuje u Razgrad.

0
0

5 Komentara

  1. Po meni mi ne smemo da izgubimo u prvoj. Ako bude nereseno sa golovima tamo kod njih, sigurno prolazimo, ali za to je neophodno da grog utegne ekipu, protiv njih moramo mi da vodimo utakmicu i drzimo posed lopte.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa malo srece ih je i Patizan mogao dobiti…mislim , znam da ova zvezda ako se malo uigra i poveze moze da dobije…zvezda ima i 12-tog igraca tj.navijace i Marakanu.Obrana mora da se popravi..vise truda..manje straha..i idemo dalje…PA judi Zvezda je dobijala i ajer. iReal i mnoge druge…pa nisu ni tad bili poznati..Prosinecki,Savicevic i ostali…samo je vreme pokazalo kasnije…

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta ste se uskukali! Nemaju oni ni blizu tim kao moja Zvezda što ima, a nemaju oni ravnog našem Grofu. Samo da još uveže linije i da strelci namjeste nišanske sprave. Poruka za Grofa, nedozvoli da vračaju loptu sa centra golmanu bez preke potrebe. TU gube na ritmu. Idemo dalje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter