0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LE: ‘Petarda’ Vojvodine, sjajni Trujić i Malbašić, poznat sledeći protivnik (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.16 u 22:10

U revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina je posle 1:1 u Petrovcu protiv Bokelja savladala isti tim u Novom Sadu sa 5:0 (2:0).

Vojvodina je do vođstva stigla već u 9. minutu kada je posle kornera Puškarić vratio loptu u peterac, a Malbašić postigao gol. Mogla je „stara dama“ brzo do ubedljivije prednosti ali su Trujić i Meleg bili neprecizni. Ipak, u 42. minutu sjajna akcija domaćina, asistencija Trujića i drugi gol Malbašića.

Vojvodina je mrežu Crnogoraca napunila u drugom delu igre. Prvo je u 60. minutu Trujić uposlio Melega, a ovaj pogodio za 3:0. Samo tri minuta kasnije bivši fudbaler Partizana je posle dve asistencije postigao gol za 4:0. U 87. minutu pukla je „petarda“. Mladi Stamenić je dodao do Trujića, a ovaj drugim golom postavio konačnih 5:0.

Očekivalo se da će Vojvodina u drugom kolu igrati protiv Stabeka, ali su Norvežani poraženi od amaterskog kluba Konasa, te će „stara dama“ morati u Vels.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOJVODINA – BOKELJ 5:0 (2:0)
/Malbašić 9, 42, Meleg 60, Trujić 62, 87/

Novi Sad

Stadion: Karađorđe
Kapacitet: 14.500
Sudija: Endrju Dalas (Škotska)

VOJVODINA (4-1-4-1): Kordić – Lakićević, Miletić, Puškarić, Antić – Maksimović – Malbašić (od 69. Zličić), Paločević (od 69. Đurišić), Meleg, Babić (od 69. Stamenić) – Trujić.

BOKELJ (4-4-1-1): Mijatović – Mladenović, Ognjanović, Todorović, Bogdanović – Pepić (od 52. Maraš), Tomić (od 64. Nikezić), Zlatičanin, Vučinić – Macanović (od 52. Kotorac) – Đenić.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter