0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA PRIJATELJSKA: Zvezda ‘B’ pregazila Krško

Objavljeno: 05.07.16 u 19:49

Crvena zvezda „B“ koju je predvodio Miodrag Grof Božović savladala je Krško sa ubedljivih 5:1 (5:0).

Crvena zvezda je u isto vreme igrala dve prijateljske utakmice u kojima je „A“ tim igrao sa Pandurima, a „B“ tim protiv Krškog. „B“ tim je slavio sa ubedljivih 5:1, a blistao je Orlandić sa tri gola.

Miodrag Božović je protiv Slovenaca na teren poslao ekipu Supić, Petković, Rendulić, Mičel, Milošević, Račić, Babunski, A. Luković, Plavšić, Joveljić i Orlandić. To se ispostavilo kao sjajna kombinacija. Zvezda je povela već u 18. minutu kada je posle asistencije Plavšića, Babunski postigao le gol. Samo minut kasnije bilo je 2:0, Orlandić je izašao sam na golmana i spasa nije bilo za Krško. Tri minuta kasnije novi gol, Babunski je izveo korner, a Orlandić nogom pogodio za 3:0.

Seriji golova to nije bio kraj u prvom delu igre. Petković je centrirao, a Orlandić je u 38. minutu postigao het-trik. Konačnih 5:0 postavio je mlađani Joveljić. Drugo poluvreme je donelo izmene, te je tim izgledao ovako: Supić, Parker,Rendulić, Mičel, Anđelković, An. Luković, Ilić, Babunski, Plavšić, Joveljić i Vučićević. U 77. minutu Štefanec je savladao Supića, za konačnih 5:1 u korist Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter