3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR KATAI: Bolje sada da primamo golove, ovo je tek 70 posto naših mogućnosti!

Objavljeno: 05.07.16 u 22:12

Crvena zvezda je poražena od Pandura na pripremama u Sloveniji 4:2, a Aleksandar Katai nije preterano razočaran rezultatom.

Kako najbolji strelac Crvene zvezde iz prošle sezone kaže tim je na tek 70 posto od svojih mogućnosti i da će to biti mnogo bolje kada se uigraju.

– Rezultat je najmanje bitan u pripremnom delu, odigrali smi dobro i istrčali se…Nismo još maksimalno spremni, napredovali smo i na dobrom smo putu. Tek smo na nekih 70 odsto, biće mnogo bolje – rekao je Katai posle utakmice.

DRUGA PRIJATELJSKA: Poraz od Rumuna za brigu pred Ligu šampiona

Aleksandra Kataija ne brinu ni četiri primljena gola od Rumuna, jer kako kaže bolje je sad nego u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Bolje sada da primamo golove, nego u kvalifikacijama i prvenstvu – rekao je krilni napadač Zvezde i osvrnuo se na postignuti gol:

PRVA PRIJATELJSKA: Zvezda ‘B’ pregazila Krško

– Znači mi pogodak sa jedne strane, ali ne sa druge ne toliko. Izgleda da mi 43. minut odgovara – nasmejao se Katai.

0
0

3 Komentara

  1. Do kada, dokle vise Lukovic….ili ce njega Grof skloniti na tribine ili ce on Grofa iz Zvezde ne daj Boze….ja sam beUslovno za prvu varijantu jos koliko SADA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Primili smo 4 gola iz 3 sanse, od toga za dva kriv Lukovic, jedan Ristic (cetvrti) i za jedan bi okrivio Kataija jer mu je bilo cimanje da isprati svog igraca.

    Najsvetlije tacke – Donald i Fibel. Stvarno nemam neke zamerke i na zalaganje i na doprinos.

    Ostalo je bilo onako…meh…

    Odbrana nam je katastrofa. Lukovicu su radili sta su hteli. Cvetkovic cak solidan ali su i njega u par navrata pretrcali kao da ne postoji. I dalje ne razumem forsiranje Ristica na levom beku. Ibanjez dobio crveni karton zbog svadje sa sudijom…balkanska posla.

    Avramovski poceo utakmicu i u prvih 20tak minuta se trudio, posle je nestao, iskreno mislim da nije pipnuo loptu do kraja poluvremena.
    Za Kangu se vidi da zna ali nekako bezidejno je igrao. Jeste da su Rumuni igrali malkice tvrdje ali mi se ne svidja sto je pao jedno 10 puta, od toga dvaput hteo da isfolira faul.
    Poletanovic je igrao u drugom poluvremenu, nije se video.
    Viera se trudio, imao par solidnih poteza, u drugom ga zamenio Sikimic, mogli smo i bicikl da stavimo u sesnaesterac, vise bi smetao, a mozda bi se od njega i neka lopta odbila u gol.
    Ruiz igrao zadnnjih 20tak minuta, premalo za bilo kakav utisak.
    Srnic u napadu beskoristan.

    Za kraj – Katai…majstor za klasu iznad svih, kako po skilu, tako i po kurcobolji. Bljesne na momente ali isto tako se indisponira vrlo lako, malo grublji kontakt ga izbaci iz takta….

    Imali smo par korektnih polusansi i sansi ali to nista ne vredi kad odbrana ne postoji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Džaba sav uloźen trud i novac kada Lune ima veliki kredit da mora da igra u prvoj postavi. Ako želi dobro Zvezdi sam će da kaže da bude rezerva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter