4
Domaći fudbal

NE ZAVRŠAVA SE PRELAZNI ROK SA MUČEOM: Zvezda spremila novu ‘bombu’ za kraj? (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.16 u 13:27

Najavili su iz crveno-belog tabora dolazak još dva ili tri pojačanja, a taj treći mogao bi da bude još jedan skupo plaćeni stranac.

Crvena zvezda na pragu je da kompletira igrački kadar za početak kvalifikacija za Ligu šampiona koji je na programu za manje od 10 dana. Stigao je veći broj imena koji su najavljeni kao pojačanja, a čekaju se još Milan Mitrović iz Mersina i Pablo Muče kao pozajmljeni fudbaler Palmeirasa.

Pre dva dana najavljena je ‘bomba’ oko Mirka Vučinića, ali od toga ipak neće biti ništa. Ali nova potencijalna bi mogla da bude u vidu ukrajinskog reprezentativca Romana Zozulje, koji je već viđen kao zamena za Huga Vijeiru ukoliko Portugalac ode sa Marakane, prenela je ‘ArenaSport’.

Zozulja je igrač koji igra u napadu i nastupio je u sve tri utakmice koje je Ukrajina odigrala na aktuelnom Evropskom prvenstvu u Francuskoj, od kojih je u dva susreta bio starter.

LJUBOJA ‘AKTIVIRA BOMBE’: Nemam igrače samo za Partizan, imam i za Zvezdu!

Dete je kijevskog Dinama, čiji je član bio pet sezona, a trenutno je fudbaler Dnjepra. Iza njega je teška povreda kolena, ali 25 nastupa u nacionalnom timu Ukrajine.

Videćemo koliko je baš Zozulja realan fudbaler i eventualna zamena za Vijeiru u ovom trenutku. Kvalitet svakako poseduje, zato je i cena paprena – oko 3,5 miliona evra po Transfermarktu.

Ipak, on je trenutno slobodan igrač zbog dobro poznatog bankrota Dnjepra, pa bi u Zvezdu eventualno došao na isti način kao i Džon Ruiz. Upravo to žele da iskoriste u Ljutice Bogdana…

(Izvor: youtube / FOOTBALL GOALS HD)

(Izvor: youtube / Best Football Moments)

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter