1
Evrokupovi

DEBAKL ISLANDA POKRENUO LAVINU: Evropa se smeje Englezima, a Lineker ih ubio u pojam! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.16 u 10:38

‘Petarda’ Francuza protiv Islanda pokrenula je lavinu novih kritika na račun Engleza, koji su predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Fudbalska reprezentacija Engleske i pored ogromnih očekivanja sa novom selekcijom igrača eliminisana je u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj od Islanda koji je sinoć doživeo težak poraz od Francuske u četvrtfinalu.

To je već tokom prvog poluvremena meča pokrenulo lavinu šala na račun Engleza, poput ove u kojoj Vejn Runi pokušava da objasni neuspeh protiv Islanđana.

Posebno kritičan, kao i uvek, bio je Gari Lineker koji je još jednom ‘ubio u pojam’ Engleze svojim ironičnim komentarom na Tviteru.

– Nemojte biti toliko kritični prema Engleskoj. Pogledajte samo kako se Francuska muči igrajući protiv Islanda – jasna je kritika legendarnog fudbalera ‘gordog albiona’.

Pogledajte i ostale kritike i šale na račun tima Roja Hodžsona, a sve podstaknuto jučerašnjim porazom Islanda od Francuske rezultatom 5:2 (4:0).

0
0

1 Komentara

  1. Pre nego postavite nesto ovako,bar obezbedite prevod.Ipak ste vi srpski portal a ne engleski i ovde ogromna vecina ljudi ne govori i ne razume strane jezike,samim tim ni engleski.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter