0
Evropske lige

GVARDIOLIN ŠOU NA PREDSTAVLJANJU: Šta će prvo da uradi igračima i da li će da dovede Mesija? (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.16 u 20:25

Vrlo zanimljivo bilo je na predstavljanju Pepa Gvardiole kao novog menadžera Mančester sitija.

‘Počinje!’ Tom parolom danas je u Mančesteru predstavljen Pep Gvardiola kao novi menadžer ‘građana’, a pored toga navijači su mogli da vide i novi grb i dres koji će igrači nositi u novoj sezoni.

Najviše pažnje izazvao je Gvardiola kada je u razgovoru sa voditeljkom programa i prisutnim navijačima otkrio šta će prvo uraditi kada se sastane sa igračima.

– Došao sam zbog novog izazova. Dokazao sam se u Barseloni i Bajernu, a sada želim isto da učinim u Engleskoj“, poručio je Gvardiola. Saradnici i ja želimo da napravimo igru kojom će navijači Mančester sitija biti ponosni – bilo je prvo što je rekao Gvardiola, a zatim je nasmejao sve prisutne:

– Želim da upoznam igrače, zagrlim ih i šutnem u dupe! Prvo da napravimo timski duh, pa ćemo tek onda da pričamo o taktici – istakao je Španac.

Zatim je nešto kasnije neko iz publike dobacio da li će da dovede Mesija, na šta je Gvardiola uz osmeh odgovorio da je za njega najbolje da do kraja karijere ostane u Barseloni.

(Izvor: youtube / MultiChriti)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter