0
Evrokupovi

EURO 2016: Devet serija penala, Nemci konačno skinuli kletvu (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.16 u 00:23

Reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale prvenstva Evrope u fudbalu, pošto je posle izbođenja jedanaesteraca pobedila Italiju.

Posle 90 minuta nije bilo pobednika, 1:1. Ni produžeci nisu dali pobednika, pa su izvođeni jedanaesterci. Posle devet serija uspešniji su bili „panceri“ koji su tako prvi put pobedili Italiju na velikom takmičenju.

BROJKE SU NEUMOLJIVE: Italija je favorit, a evo i zašto (FOTO)

Nemci su posle sjajne akcije u 65. minutu došli do prednosti golom Ezila, da bi 13 minuta kasnije sa penala precizan bio Bonući.

(Izvor:youtube/Futebol na Veia √)

Posle toga je bilo prilika, ali ne i golova, pa se pristupilo izvođenju udaraca za postizanje pobede.

(Izvor:youtube/YouView Videos)

Insinje i Kros su bili uspešni, za njima su usledili Zaza i Kros, koji su promašili. Zatim je Barzalji doneo prednost Italiji, a Ezil nije uspeo da izjednači.

To je bila idealna prilika za Italiju, ali je Pele loše izveo udarac. Draksler je bio precizan, a Bonući, koji je u regularnom delu pogodio, nije bio dovoljno koncentrisan. Revanširao mu se Švajnptajger očajnim udarce visoko preko gola.

Zatim su redom pogađali Đakerini, Humels. Parolo, Kimih, De Šiljo i Boateng.

Darmijan, koji je ušao sa klupe nije pogodio, da bi pobedu nemačlkom timu doneo Hektor, kojem izvođenje jedanaesteraca nije jača strana.

Nemačka u polufinalu čeka boljeg iz duela Francuske i Islanda.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Četvrtfinale Eura 2016

Nemačka – Italija 1:1 (penali 6:5)
(Ezil 65 – Bonući 78)

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter