0
Fudbal

HOTSPORT U BORBI ZA MEDALJU: Još dve pobede do titule! (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.16 u 18:34

Tradicionalni Vidovdanski turnir u Borči ulazi u završnicu.

U petak 1. jula odigrane su četvrtfinalne utakmice i svi ljubitelji fudbala mogli su da uživaju u predstavi koju su priredile ekipe koje su se izborile za prolaz u polufinale.

Prva na programu bila je nama i najzanimljivija utakmica, a koplja su ukrstile ekipe Mesara Pufta i ekipa Botafogo HOTSPORT. Ekipa Botafogo HOTSPORT slavila je sa 4:2 i plasirala se u polufinale, koje je na programu večeras od 20:15.

A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Trebalo bi istaći da su za ekipu mesara Pufta nastupali sve sami vrhunski igraci, uključujući Marka Perića i Predraga Rajića, što pobedi naše ekipe daje posebnu draž.

Za ekipu Botafogo HOTSPORT nastupili su:

Avramović, Milosević, Štrbac, Hrnjak, Ratković, Bosnić, Nedeljković, Popović, Vasiljević i Đokić.

A video posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Poseban pečat utakmici dao je Stefan Bosnić, koji je sa tri pogotka izazivao ovacije borčanske publike. Četvrti gol za Botafogo HOTSPORT postigao je Nemanja Nedeljković, dok su strelci za Mesaru Pufta bili Marko Perić i Predrag Rajić.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Rezultati ostalih četvrtfinalnih utakmica:

SAMO VAS GLEDAMO-BSK JANG 2:0

HOROSKOP-MALI FICA 3:2

T.R. SESTICA-MALI MARKO 3:1

[/stextbox]

Polufinalne utakmice na programu su već danas i to od 19:00, kada na teren istrčavaju HOROSKOP i T.R.ŠESTICA, dok od 20:15 za finale će se boriti Botafogo HOTSPORT i SAMO VAS GLEDAMO.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter