0
Evrokupovi

DA LI JE OVO REALNO? Kantona novi selektor Engleske? (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.16 u 18:50

Očigledno da je Engleskoj potrebna „čvrsta ruka“, što je Francuz do sada dokazao da ima, ali koji su razlozi da ga Gordi Albion angažuje.

 – Tražićemo najboljeg za taj posao, ne mora to da bude Englez, po svaku cenu, objavila je engleska fudbalska federacija.

Ali, kako će jedan dobar bivši fudbaler, bez ikakvog iskustva u trenerskom poslu moći da vodi jednu tako veliku selekciju i zašto bi Englezi tebalo da mu povere taj posao, objasnio je upravo Kantona.

EURO 2016: Šok! Ispala Engleska!!!

– Ja Erik Kantona, potencijalni budući selektor Engleske, zaklinjem se da nikada više neću izgubiti meč od malog smrznutog ostrva, gde je golman režiser, a pomoćni trener zubar. Moliću se bogovima fudbala da prekinu kletvu engleskih golmana. Tražiću od Harija Kejna da ne izvodi slobodne udarce, već da bude meta istih, naročito ne one kada se lopta šalje nebu pod oblake. izjavio je Kantona u svojoj emisiji „Komesar fudbala“ koja ide na Eurosportu.

Još mnogo zanimljiv stvari izjavio je kontroverzni Francuz, a sve to možete videti u ovom videu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter