5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MODERNO, NEMA ŠTA: U novoj sezoni FK Partizan u grupi odabranih (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.16 u 13:13

Jedan od najtrofejnijih fudbalskih klubova u Srbiji i regionu, FK Partizan Beograd, u sezoni 2016/17 nastupaće u novim Nike dresovima.

Tradicionalni crno-beli prugasti dres sa crnim šorcem, osavremenjen je dominantnom crnom bojom u predelu ramena i rukava.  Tamnija pozadina u predelu srca dodatno naglašava klupski grb, omogućavajući srebrnim zvezdama da svojim sjajem podsećaju na slavnu klupsku istoriju.

Davne 1966. godine, FK Partizan je u svojoj sada već prepoznatljivoj crno-beloj opremi, po prvi put nastupio u finalu Kupa evropskih šampiona. Danas, pola veka kasnije, ne ostaje veran samo slavnoj istoriji, već pokazuje želju i spremnost da u novom Nike dresu ponovo zauzme mesto među najboljima. Crno-beli će novi dres prvi put zvanično poneti na pripremnim mečevima pred kvalifikacije za Evropa ligu, zakazane za sredinu jula ove godine.

Dresovi su već predstavljeni u novoj emisiji ‘Partizanovog vesnika’. Taj deo možete videti od 48. minuta snimka:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Savremena tehnologija novog Nike dresa

Nike Dri-FIT tehnologija omogućava znoju da što pre ispari, a rupičasti predeli u ključnim područjima stvaraju između dresa i tela dodatnu cirkulaciju vazduha, omogučavajući fudbalerima da zadrže nižu temperaturu tela i, osećajući se udobnije, daju svoj maksimum.

Prednji i zadnji delovi dresa napravljeni su od prozračne meš tkanine čineći kretanje i igranje u dresu maksimalno udobnim.

Napredna Nike tehnologija podržava veoma zahtevne performanse igrača pomažući im da postižu još bolje rezultate. Nike dres je drugačiji od svih prethodnih u kojima su crno-beli nastupali. Napravljen od izuzetno lake tkanine otporne na vlagu, obezbeđujući prozračnost, rastegljivost i laku prilagodljivost telu.

Predodređen za velike stvari, crno-beli dres je jedinstven, stvoren da pruži igračima ono najbolje od Nike inovacija i visokih tehnoloških performansi.

Prepoznavši obostrane šampionske ambicije, Nike je ovom saradnjom FK Partizan svrstao u red odabranih, zajedno sa FK Barselona, FK PSŽ i mnogim drugim najboljim klubovima na svetu, privilegovanim da nose Nike opremu.

Sa nadom da će u nadolazećoj sezoni zauzeti mesto u fudbalskom svetu koje im oduvek i pripada, sa nestrpljenjem očekujemo kvalifikacije za Ligu Evrope i tom prilikom po prvi put vidimo crno-bele u novom dresu.

0
0

5 Komentara

  1. Dresovi su ok, reklama odvratna, treba biti samo slova crvena MTS sa belim okvirom, a ne sa i odvratnom belom tablom u pozadini. Na šorcu nema grba?! Neshvatljivo, kakav promašaj. Gde je na štucnama FKP kao ovih zadnjih godina? Kad sve to vidim pitam se dali se neko iz naše uprave o tome pita ili moramo da prihvatimo šta nam ponude? (Bojim de da je ovo zadnje).

    0
    0
    Odgovori
  2. Стварно ми није јасно по чему је фрањевачки клуб најтрофејнији на овим просторима???? То што им је дао толина волина је за незаборав и срамоту а што се тиче трофејности завирите мало у трофејну собу и једних и других,ако ме сећање не вара у једној од тих соба је пехар шампиона Европе и онај из Токија!!!! Зна се чији музеј красе!!! А ко је умро кад има оволико црнине,јел се то жали суспензија из КСС?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter