5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKUSTVO ISPRED GOLA: Partizan dogovorio sve oko dolaska novog štopera!

Objavljeno: 01.07.16 u 12:22

Kako su propali pregovori sa Dušanom Cvetinovićem koji je već bio viđen u Humskoj, crno-beli su se okrenuli drugom, znatno iskusnijem rešenju.

Dušan Cvetinović već je bio viđen kao novi fudbaler Partizana, ali je transfer u poslednjem momentu propao, te je postalo jasno da će Partizan morati da potraži novo rešenje.

Jeste se vratio Gregor Balažic, ali pored njega Sedrika Gogue i mladih Nikole Milenkovića i Miladina Stevanovića, ipak crno-belima je potreban stamen štoper koji će umeti da stane na loptu i stabilizuje ekipu u zadnjoj liniji.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Ko je bliži duelu sa Partizanom, Bugari ili Poljaci?

Prema navodima ‘Blica’, to je Partizan prepoznao u Bojanu Ostojiću, 32-godišnjem defanzivcu Čukaričkog koji je već nekoliko sezona unazad jedan od najboljih defanzivaca u Superligi Srbije.

Ostojić je propustio sinoćni meč Čukaričkog protiv Ordabašija, što dodatno ide u prilog ovoj informaciji, s obzirom da u tom slučaju ne bi imao pravo nastupa za crno-bele u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Leonardo ne dolazi na pripreme!

Partizan i Ostojić su dogovorili jednogodišnju saradnju uz opciju ‘plus jedan’, dakle da se ugovor produži na još jednu godinu u slučaju uspešne saradnje.

Podsetimo, Partizan je i prošle godine želeo Ostojića, ali tada nije došlo do dogovora sve tri strane.

0
0

5 Komentara

  1. partizan je odradio odlican posao.Popunili su se dobrim igracima na pozicijama koje im fale.Zvezda gomila igrace i tu ce puci tikva

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja cestitam tvojoj mami sto te je rodila tako blesavog od 9 pojacanja 9 su pojacanja ekstra iskusni i provereni igraci svaka cas Ilijevu i Tomicu.

    0
    0
    Odgovori
    • Hvala unapred na cestitkama.Nije valjda da si se ponadao da mozete biti prvi naredne sezone?To moze samo totalno nerealan lik da ocekuje i da se nada.Naredna decenija je Zvezdina,tako da nema potrebe za vecim uzbudjenjima sa vase strane.Danas je stigao i Konga,verovatno najbolji stranac svih vremena u nasem fudbalu i stvarno nemate sta da trazite u prvenstvu i kupu.Dogovorite se sa Cukom i Vosom,eventualno i sa Nislijama,oko tog drugog mesta jer je prvo rezervisano za duzi period.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter