7
Domaći fudbal

ČEKAJUĆI GODOA: Hoće li Leonardo doći u Beograd?

Objavljeno: 01.07.16 u 23:40

Navijači Partizana nikako da dočekaju najveće pojačanje kluba ovog leta – Brazilca Leonarda da Sozu.

Prošlo je skoro deset dana od kada se brazilski plejmejker iz domovine pohvalio ugovorom sa Partizanom. Ipak, do danas „desetka“ se nije pojavila u Beogradu, ali se zna kada hoće. Naime, kako javlja Sportski žurnal, Leonardo će u Beograd da doputuje u subotu.

NEMA DILEMU: Bandalovski zna kog bi rivala kao prvu prepreku u Ligi Evrope, evo i zašto…

On u prestonicu Srbije neće doći sam, već sa porodicom, to jest suprugom i skoro rođenim detetom. Leonardo neće putovati u Poljsku, već će ekipu sačekati u Beogradu. Do tada će trenirati sa kondicionim trenerom Androm Milutinovićem, što ćemu dobro doći ako se zna da od zime fudbal nije igrao.

0
0

7 Komentara

  1. I da je dosao pre 7 dana tesko da bih igrao prva dva kola kvlafikacija za ligu evrope i eventualni prvenstveni mec sa backom .Imamo kvalitetne i mnogo spremnije igrce koji su vec prosli pripreme ko zna kada ce Leonardo dobiti priliku radi se o svakako kvalitetnom igracu ali nije on jedini koji igra na toj poziciji u partizanu imamo dosta kavlitetnih igraca tako da nam Leonardo nije ni potreban .RADOVIC,MARJANOVIC..Ima jos igraca koji igraju tu poziciju i pre svega on nije ofanzivni vezni vise je levo krilo i bice zamena Mihajlovicu na kraju krajeva Leonardo se igrao sa protivnicima po Rusiji jednoj od jacih liga evrope to ce da radi i po Srbiji samo mu treba dati vremena da se spremi ipak covek nije igrao vise od 4 meseca.

    0
    0
    Odgovori
    • „… teško da BI igrao…“ , a ne nepismeni čoveče biH igrao. Ja – bih (a ti nisi mislio na sebe da ćeš igrati u Partizanu), ti – bi, on – bi (pisao si u trećem licu, dakle ovo!!!) itd. S’ obzirom na to da si nepismen, preostali deo komentara je nebitan i sigurno ništa pametno nisi napisao.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kako vi novinari palite vatru a plitki mozgovi se primaju kao saucesce. Covek je potpisao ugovor i ceka da resi pasos za bebu koju je skoro dobio, u slucaju da to potraje docice sam i kasnije ce sacekati suprugu i bebu. Cemu ovo poredjenje se „Godoom“ ? Vest mora da se proda ali budite bar malo normalni, imajte meru. Bolje se pitajate kad ce Bozovic odsluziti kaznu od od prosle sezone jer je jos jednu takvu dobio pre mesec dana kada je prebio sudiju u tunelu. Fve kazne bez dana da ih odsluzi??????? To ce bolje da se proda, pisite o tome ako imate onu stvar. Ima tu jos mnogo cega, VLADINIM AVIONOM PO BOZOVICA, BLOKQADA RACUNA A PLATE ISPLACENE,GLODJOVIC,MRAKIC,… tema je mnogo da se pise a m.da nigde. JADNI STE

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim da mnogo brineš za kaznu Božovića,a što se ne zapitaš kada će ovaj Leonardo da odsluži kaznu zato što je mrtav pijan usmrtio ženu kolima u Brazilu? Izgleda da se ti više brineš za prebijanje sudije u tunelu,nego za smrt jedne žene.

      0
      0
      Odgovori
    • Не улазим у квалитет, али годинама имамо појачања која нам по потписивању уговора не пролазе припреме, па смо сведоци кад заиграју колико су „без даха“.
      А то само значи да се не преговара и ме ради на време.
      Што се овога око Божовића тиче, слажем се. Комисије су кажњавале и ПФК и друге екипе и тренере у року од пар сати, ал њега још нису казнили. Да ли је одрадио ону казну искључења против ОФК-е чини ми се (знам да је то било златно доба намештања)?

      0
      0
      Odgovori
  3. Пропало се. Није играо сву зиму и неће проћи припреме. Па ђе ми копамо ове таленте. Вазда неког чекамо да прође макар полусезона, како би прошао припреме. Пи

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter