0
Evrokupovi

MANČESTER SITI NE ŽALI NOVAC: Gvardiola po svaku cenu želi engleskog defanzivca (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.16 u 19:26

Defanzivac Evertona i reprezentacije Engleske velika je želja Pepa Gvardiole i učiniće sve da ga dovede u redove Sitija.

MANČESTER – Fudbaler Evertona Džon Stouns velika je želja novog menadžera Mančester Sitija Pepa Gvardiole, koji je spreman da u suprotnom pravcu pošalje Vilfreda Bonija i doplati 25 miliona evra, prenosi današanji Dejli Star.

Defanzivac Evertona već duži period se dovodi u vezu sa „građanima“, a navodno novi menadžer Evertona Ronald Kuman smatra da bi Boni bio dobra zamena za Romela Lukakua, koji će sve izvesnije napustiti Gudison ovog leta.

Engleski mediji prenose da je Gvardiola spreman da ponudi Vilfreda Bonija i dodatnih 25 miliona evra za usluge 22-godišnjeg Stounsa, pošto su pregovori sa Ajmerikom Laporteom iz Bilbaa propali.

EKSKLUZIVNO: Bivši reprezentativac Srbije novi član španske Malage

Stouns je prošao mlađe kategorije Barnslija, pre nego što je 31. januara 2013. potpisao ugovor sa Evertonom.

Do sada je za „karamele“ upisao 95 nastupa uz jedan pogodak.

Dres reprezentacije Engleske nosio je u 10 nastupa, bio je i deo tima na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj, ali nije odigrao ni minut

(Izvor: Home of Football/youtube)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter