8
Domaći fudbal

KO JE LUD, A KO ZBUNJEN? Novi sukob Bjekovića i Ćurkovića, neko tu ne govori istinu…

Objavljeno: 30.06.16 u 11:49

Činilo se da su nekadašnji nerazdvojni saradnici, a sada oponenti, konačno blizu dogovora, sve do novog sastanka kada je došlo do nove ‘zabune’.

Novi sastanak članova Radne grupe koji do Izborne skupštine ‘vode’ FK Partizan naizgled je doneo nove dogovore prema kojima bi novi predsednik kluba iz Humske bio Nenad Bjeković.

Bar tako je za ‘Žurnal’ potvrdio predvodnik opozicije pod imenom ‘Crno-bela familija’.

– Osnovna ideja bila je pokušaj dogovora oko kadrovskog rešenja koga bismo, od potencijalnih kandidata, mogli da podržimo za predsednika. I oko toga se razvijala diskusija. Nikakvih drugih tema, praktično, nije ni bilo. Čudi me da je Ćurković to zaboravio i da tvrdi da o tome nismo razgovarali.

– Istina je samo jedna – pred kraj sastanka Ćure je zaključio priču rečima sledeće suštine ‘prihvatamo da ti budeš predsednik, a o svim stvarima razgovaraćemo narednog puta’ – izjavio je Bjeković, a prenosi ‘Žurnal’.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Leonardo ne dolazi na pripreme!

Međutim, to je brlo brzo demantovao Ivan Ćurković, koji ističe da se pričalo o mnogim stvarima, ali da nijedna reč nije izrečena o imenu budućeg predsednika Partizana.

– Razgovor je bio pozitivan i nadasve koristan. Videćemo… ostalo je sijaset nerazjašnjenih pravnih detalja. Sastaćemo se opet, krajem nedelje. Nismo, razumljivo, mogli sve da definišemo i rešimo u sat, dva.  

Novi sastanak trebao bi da se održi u subotu, a Ćurković naglašava da je ovakav rasplet takav jer neki žele da se stvori loša atmosfera unutar i oko kluba.

– Iz razloga da bi se opet fabrikovala negativna atmosfera, ponajviše što Partizan u ovom trenutku sjajno funkcioniše. Što ima sve klupske strukture, ljude koji dolaze na posao, daju plate, organizuju pripreme, jačaju i formiraju tim.

– A, šta imamo s druge strane? Bjekovića i… i… I!? Dvadesetak skupštinskih delegata, koji šta rade? Sede u kafani ili u parku, pričaju priče. Neozbiljno je, pogotovo u ovako delikatnoj situaciji. I, sad stavimo na tas jednu i drugu stranu… Gde bi prevagnulo? – pitanjem je odgovorio Ćurković.

IVICA ILIEV: Nijedan igrač u Srbiji ne može da se poredi sa Leonardom!

Ćurković je dodao da bi Skupština mogla da se održi u septembru na predlog Mileta Jovičića. Do tada, čekaće nas burno leto…

0
0

8 Komentara

  1. Njih dvojica,kao i Zecevic,su oduvek poznati kao veliki lazovi i prevaratnti,tako da ovo nije nista cudno.Takav klub,takvi i ljudi kojisu ga vodili ili ga jos uvek vode.

    0
    0
    Odgovori
  2. E upravo, koji ste vi jadni i bedni ljudi,kad nemozete da se dogovorite oko postenog vodjenja evropskog Partizana, da budete primer u Srbiji i svetu drugima, sta je vas interes: fotelja,dzep, ili Partizanovi uspesi, dzaba vam raznorazne diplome,i nagrade, kad svako pokaze posle svoje pravo lice, a ono oslikava,da vama mnogima nikako da se uvuce u glavv da je PONIZNOST kljuc uspeha,ne ponos, i nacin rada koji bruka Partizan, hajdete malo rashladite glave par dana,pa dodjite na posao da vidite koja opcija Partizanu garantuje uspeh,a ne vase nadmetanje. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Evropskog partizana?Primer drugima u Srbiji i svetu?Alo,covece,pa ti bulaznis vise od njih.Kad je to partizan bio evropski i kad ste u necemu bili primer i jos u svetu?Preispitaj prvo sta ce napises jer si ovako ispao vise nego smesan lik.Sve same gluposti,nebuloze i pusti snovi.

      0
      0
      Odgovori
  3. Glodare do jaja, evo ti prilike da komentarises nesto vezano za tvoj klub…Vidim, tu se nikad ne mesas…Hajde nam tvojim recima objasni sta se desava…

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Pravo pitanje je, KO je „NORMALAN“, za „ZBUNJENE“ I „LUDE“ POSTOJI VISE PRETEDENATA, ali za NORMALNE-..??? ALI, BAR NEMAMO ABOLIRANE, BAR NE-JOS.. .!. XXAAXXAA .!. BOLJE I „normalan“, nego-ABOLIRANNNN .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Добро је смех ти прелази у хистерију,значи још мали корак те дели од лудачке кошуље у Лази!!!!!!Попушићеш или Бјековићев томпус или фрањевачки(Ћурковић) важно је да си попушио са све својим дебилским коментарима…….ЛАЗА К. ЛАЗАРЕВИЋ право место за тебе дебилу до коске

      0
      0
      Odgovori
  5. Za tvoju informaciju Curkovicu nije „dvadesetak“ delegata kako kazes vec nadpolovicna vecina a to je dovoljno da ti vise ne budes predCednik radne grupe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter