3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE NE ŠALI: Bojan Šaranov dobija opasnu konkurenciju na golu?

Objavljeno: 27.06.16 u 12:37

Uprava Partizana je rešila da jedan od najboljih pojedinaca u prethodnoj sezoni Bojan Šaranov dobije oštru konkurenciju.

Partizan ima prvog golmana, ili ne? Živko Živković je napustio klub, mladi Filip Kljajić ne ukazuje poverenje, te je slovo spalo samo na Bojana Šaranova. Ipak, sjajni čuvar mreže bi mogao da dobije oštru konkurenciju.

PARTIZAN JAČA U POLJSKOJ: Danas na pripreme stižu četiri reprezentativca

Naime, na meti crno-belih je prvi golman Čukaričkog Nemanja Stevanović. On se istakao sjajnim odbramana u prethodne dve sezone što je upravu Partizana nateralo da kontaktira Čukarički. Sada se postavlja pitanje kakavu će cenu odrediti „brđani“, a kako Novosti prenose Milan Lešnjak možda ni neće staviti na gol mladog čuvara mreže protiv Ordabašija u četvrtak.

DA LI JE NAĐENO REŠENJE: Partizan dovodi domaćeg štopera?

U slučaju da potpiše za Partizan, postao bi deveto pojačanje crno-belih. u Humsku su pre njega došli Saša Marjanović, Petar Đuričković, Milan Radin, Nemanja Miletić, Miroslav Radović, Marko Janković, Nikola Đurđić i Leonardo da Silva Souza.

0
0

3 Komentara

    • Ko je taj Omer?Ako si mislio na Omerovica,taj nikad nije bio vrhunski golman a cak da stavite i Saranova i ovog celavog zajedno da brane,bicete samo drugi.

      0
      0
      Odgovori
  1. Kad je Leonardo promovisan ne mojte da kenjate, zasto to javno ne objavite, koga vi zajebavate bre!!! Nama golman nije ni potreban, dovedite 10 i da se uigra ekipa pred pocetak kv.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter