4
Domaći fudbal

Foto; Screenshot

PLAKANJE OD SMEHA: Znate li na kog igrača misli ‘Bard’ Živadinović kada kaže Bejbl? (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.16 u 23:32

Evo male pomoći – radi se o jednom od najboljih igrača na svetu, ali za njega niko do sada nikada nije čuo po ovom imenu.

Gostujući u emisiji ‘KCN Sport’ kod voditelja Dejana Anđusa, stalni fudbalski konsultant Milan ‘Bard’ Živadinović analizirao je protivnike Crvene zvezde i Partizana u prvim kolima kvalifikacija za evropska takmičenja, ali se i dotakao Evropskog prvenstva u Francuskoj.

KREĆE ONO PRAVO: EURO se zahuktava, spremite se – biće ozbiljnih duela u osmini finala!

Tako je, analizirajući stil igre u grupnoj fazi takmičenja, istakao kako malo ko od fudbalera pokušava da ugrozi gol protivnika sa distance, osim ‘Bejbla’ iz selekcije Velsa.

Sigurno ste shvatili o kome se radi, a delovi emisije na 28:04 i 42:35 će vas sasvim sigurno nasmejati:

(Izvor: youtube / TVKopernikus)

0
0

4 Komentara

  1. Ko dobro slusa Zivadinovica kada komentarise nase prvenstvo,on nezna imena igraca ni Zvezde ni Partizana Dzajicevo prezime uvek izgovara sa Djajic.Hvalise da je bio predvidjen za trecu zvezdinu zvezdu ,sto u to vreme nije bilo ni pomisli na neke zvezdine zvezde,neka kaze koliko je utakmica odigrao u Zvezdi.Uvlacio se Miljanicu u d..e kao i Djoric vidi se kakav je trener bio.Dosta samo ovo ime sto je izgovorio Bejbl vidi se koliko poznaje svetske igrace.Neznam zbog cega ga Andjus naziva Bard ili legenda.Dokle ce Andjus da prica vise o Covicu u svakoj uvodnoj reci ga spominje,izadji coveku na crtu i muski razresite spor.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne kaze se levak , vec levonog…..i onda je doslo do Bejbla….nije to lapsus , vec je to osnovna skola doticnog ex selektora koji je postavio temelje fudbala zvanog 8-3-0.

    Ziva je bio i ostao nepismen.

    0
    0
    Odgovori
    • А ти како се зовеш???? Ти ћеш да коментаришеш немаш ни мали одмор од школе или си ти онај селектор са којим ни пријатељску утакмицу нисмо победили!!!!!?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter