11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI OBRT U „SLUČAJU IBANJEZ“: Pomoći će Zvezdi, ali ipak ide u Tursku (FOTO)

Objavljeno: 21.06.16 u 21:14

Iako se danas pojavila vest da je ponuda turskog kluba glatko odbijerna i da će Ibanjez u Bešiktaš, izgleda da je došlo do promene.

Prema informacijama Informera, Trabzonspor i Crvena zvzeda potpisali su predugovor, pa Argentinac posle kvalifikacija za Ligu šampiona napušta „Marakanu“ i karijeru nastavlja u redovima Trabzona.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Bešiktaš po svaku cenu želi Ibanjeza!

Navodno će Zvezda od transfera inkasirati oko 1,4 miliona evra. Mada, mogli bi crveno-beli i bolje da prođu, turski mediji pišu da je Trabzon spreman za defanzivca da plati i do dva miliona evra.

Nedeljama se spekulisalo o odlasku Ibanjeza u Tursku, samo je bilo pitanje da li u Trabzon ili Bešiktaš. Ali, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uveravao je da srpski šampion nema nameru da ga proda i da Zvezdu novac ne zanima.

Trabzon

0
0

11 Komentara

  1. Sramota ako ga prodaju za ovu sicu!!! Ispod 3-4 miliona ga ne treba prodavati, sto se mene tice ja bih za njega trazio 5 miliona, to za Besiktas nije nista, ali postoji i druga strana, a to je da mu nude dosta vece pare nego sto prima u Zvezdi, tako da zbog toga covek hoce da napusti Zvezdu i to je opravdano, ali za ovakvu sicu da ga prodaju, to vala nije

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikako ga ne prodavati ispod 3 miliona evra jer jednostavno to je minimalna cena.Bek koji daje po 10-tak golova i ima jos veci broj asistencija sigurno toliko vredi.Kad komsija mali trazi za Brasanca 2 miliona a on je veznjak koji daje po 3 gola i ima isto toliko asistencija,Luco je duplo skuplji.

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Lakrdija od klubica..“OBRT“ za izrentiranu putnjicavu gomilicuuu .!. XXAAXXAA .!. Puni dzepove abolirani kadru, dok jos mozesssshhh

    0
    0
    Odgovori
    • Sve to što pričaš za nas ako misliš da je istina onda se zapitaj ko ste i šta ste vi pošto i sami znate ko je gde na tabeli pa taman smisli neki tako „potaman“ ime i za tvoj izmišljeni državni antisportski klub

      0
      0
      Odgovori
    • Internet navijač, balavander gdk ( opet menja nadimak ) po ko zna koji put se sam sebi smeje, nema pametnija posla nego da iščekuje nove vesti o Zvezdi.

      0
      0
      Odgovori
    • Glodare do jaja, opet se debilises…Predlazem ti da odes u hibernaciju narednih deset godina, ako mislis da prezivis terorisanje SD Crvena Zvezda u svim sportovima…

      0
      0
      Odgovori
    • Дечко без идентитета попи лекић па лагано у Лазу чека те кревет!!!! Поздрави дулоа лопину и осталу фрањевачку скупину!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter