0
Evrokupovi

CILJ HRVATA VEČERAS JE – SUDIJA?! Ovako izgleda plan huligana za prekid utakmice protiv Španije!

Objavljeno: 21.06.16 u 17:48

Hrvatski mediji prenose navode tamošnje policije koja otkriva detalje plana hrvatskih huligana pred večerašnji meč trećeg kola grupe D Evropskog prvenstva.

Posle današnjih najava da će hrvatski huligani, posle utakmice sa Češkom, prekinuti i večerašnji meč protiv Španije i parola koje su osvanule: ‘Oslobodimo hrvatsku repku od huligana u loži, ne bi vam sutra bili u koži’ i ‘HNS-u se kraj bliži, navijači pobedi sve su bliži’, stigla je i potvrda od strane Policije da se incidenti zaista pripremaju.

Portal ‘Index.hr’ piše da je Sindikat policije Hrvatske uputio dopis predsednici u kojem potvrđuje da se večeras od 21 sat spremaju incidenti i prekid utakmice sa Španijom od strane hrvatskih navijača.

Takođe, ističe se da će oni posle 30. minuta prekinuti duel, a zatim će neki od njih napasti čak i sudiju!?

– U vezi sa današnjom utakmicom (Hrvatska – Španija) raspolažemo informacijama kako su i za večerašnju utakmicu planirani izgredi sa ciljem prekida utakmice u vidu upotrebe pirotehničkih sredstava na stadionu, utrčavanja na teren, kao i isticanja raznoraznih neprimernih simbola. Sve prikupljene informacije promptno su dostavljene francuskoj policiji.

– Takođe, Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske uputilo je sinoć dodatna četiri policijska službenika kao ispomoć francuskoj policiji – piše u saopštenju MUP-a Hrvatske, koje je preneo hrvatski portal ‘Index’.

Nama ostaje samo da sačekamo večerašnji duel od 21 sat, da vidimo hoće li se oce ‘crne slutnje’ zaista ostvariti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter