3
Domaći fudbal

VERA U VETERANE: Zvezda čuva kostur ekipe

Objavljeno: 17.06.16 u 13:00

Posle svake sezone neuophodno je ojačati tim, ali nije samo u pitanju dovođenje igrača, već i o zadržavanju nosilaca igre.

To, naravno, znaju u Crvenoj zvezdi, pa su jednom iskusnom igraču ponudili produžetak ugovora.

Predrag Sikimić je dobio ponudu da produži ugovor, odgovorio potvrdno i ostala je još samo formalnost potpisa.

Uprava je realizovala želju trenera Miodraga Božovića da se nastavi saradnja sa strelcem gola u prethodnom večitom derbiju, piše Žurnal.

GROM IZ VEDRA NEBA: Vlasnik Olimpijakosa kupuje Zvezdu?!

Period u Crvenoj zvezdi Sikimić je ukrasio evro golom u večitom derbiju 16. aprila i pogotkom protiv Voždovca u danu kad je overena titula. Imao je u finišu maler da se povredi, ali nije reč o ozbiljnijem problemu i neće imati smetnje u pripremnom periodu.

DOBRE VESTI SA MARAKANE: Ibanjez odjavio šampiona Turske, ‘javili’ se vračevi iz Gabona

Ostanak Sikimića ne povlači sa sobom i odluku uprave da se Petru Orlandiću preporuči odlazak, visoki Crnogorac je dobro iskoristio šansu u finišu sezone i ukoliko ne dobije zadovoljavajuću ponudu predstavljaće opciju više u napadu za Božovića.

https://zurnal.rs/fudbal/zvezda/35603/sikimic-zvezdin-do-leta-2017-godine

0
0

3 Komentara

  1. U koji god nik usao, lako prepoznati ovu neznalicu grobara…ali najaci mu nik u zemlji Srbiji gde partizan ubija …ahahahah Franjo nikad ovo nece biti vasa drzava….a ubijate nas strasno……pozdravljaju te hugo i miler budalo neobavestena ….ahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Staracki dom o trosku por. obv. , pa cak je i br. 1 RADIO NESTO KORISNO, za RAZLIKU OD „OVIH“…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter