1
Domaći fudbal

ZADOVOLJSTVO VLADA HUMSKOM: Partizan najavio ‘vredna pojačanja’!

Objavljeno: 14.06.16 u 21:31

Partizan je uveliko počeo pripreme za novu sezonu, a istovremeno radi se i u privremenoj upravi kluba.

Iz Humske su izašli u javnost saopštenjem sa sednice privremene uprave kluba koja je istakla zadovoljstvo dosadašnjim radom. Pružena je podrška sportskom direktoru i treneru, ali i najavljene su nove aktivnosti na tržištu.

– Privremena uprava FK Partizan u proširenom sastavu je, na svojoj sednici od 14. juna 2016. godine, razmatrala dosadašnji rad sportskog sektora na početku letnjeg prelaznog roka.

Tom prilikom je izraženo zadovoljstvo dosadašnjim učinkom, pružena je nedvosmilena podrška sportskom direktoru i treneru prvog tima i izraženo očekivanje da će, u nastavku prelaznog roka, prvi tim biti još stabilniji, jači i spremniji za borbu za nove trofeje i uspehe u evropskim takmičenjima.

OVO SU GROBARI JEDVA ČEKALI: Sada će im bukvalno poći voda na usta (VIDEO)

Posebno je izraženo zadovoljstvo zbog produžetka ugovora Saše Ilića, kapitena i istinske Partizanove legende, dok će o ostalim vrednim pojačanjima FK Partizan, javnost biti blagovremeno obaveštavana u narednim danima.

Privremena uprava FK Partizan je analizirala i određena pravna pitanja u sklopu priprema za održavanje Vanredne skupštine FK Partizan i izrazila nadu da će predstojeći susreti ekspertskih pravnih timova, u koordinaciji sa FSS, doprineti rešavanju otvorenih pravnih dilema.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan mora da ima 16-18 igraca zrelih za borbu za najvisi plasman u prvenstvu i za ostvarenje klupskih ciljeva u evro takmicenju. Vi gospodo koji sad vodite Klub morate da ucinite sve da napravite jaku ekipu i da ne bude kasno kad bi, ne daj boze, od prvih kola prvenstva ili prvih evro meceva, shvatili da su nazovi pojacanja u stvari strasni promasaji. Partizan mora da kupi najmanje trojicu pravih asova a ne igraca koji traze rehabilitaciju svoje karijere. Uporedo s tim , treba ekipi prikljuciti i najtalentovanije momke . ponekad treneri glume restrikcije , kao ne mogu kvalitetno raditi sa viskom igraca…. To je apsolutna glupost i , pravo da vam kazem hbs trenera koji ne zna da organizuje trening za 30 igraca. U ostalom sta ce mu toliki pomocnici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter