7
Domaći fudbal

OVO SU GROBARI JEDVA ČEKALI: Sada će im bukvalno poći voda na usta (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.16 u 15:51

Klub iz Humske dobio je veliko pojačanje! Miroslav Radović u naredne dve sezone nosiće dres crno-belih!

Sjajni krilni fudbaler potpisaće, prema navodima „Sportskog žurnala„, ugovor na dve godine sa vicešampionom Srbije, i time ispuniti želju navijača crno-belih.

Radović je ponikao u Partizanu za koji je igrao od 2003-2006. godine, da bi potom prešao u varšavsku Legiju, čiji dres je nosio čitavih devet sezona i ostavio izuzetno dubok trag, toliko da je proglašen za najboljeg stranca u istoriji ovog poljskog kluba. Legiju je napustio 2015. godine nakon 228 odigranih utakmica i prešao u kineski Hebei, koji je napustio u februaru ove godine, nakon čega je pojačao ljubljansku Olimpiju. Ipak u Sloveniji je ostao tek četiri meseca. Kako je 8. juna raskinuo ugovor sa „Zmajevima“, u Partizan dolazi kao slobodan igrač.

(Youtube/PanZdzichuPL)

0
0

7 Komentara

  1. Šta da kažem,izgleda da država nastsvlja da progoni partizan,sa ovim timom psrtizan niukom segmentu nemože da parira zvezdi koja je moćna sa ovim timom,ništa od titule i le na žalost svih navijača psrtizana sramota!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. kako ide ono pravilo da jedan igrac nemoze da igra za 3 razlicita kluba? jel to u kalendarskoj godini ili kako? ako je igrao za kineze do februara, pa posle toga za slovence, ja mislim da nema pravo da igra do prvog januara za neki treci klub? mozda gresim, nesto slicno je bilo sa abubakarom, ali nesecam se tacno detalja

    0
    0
    Odgovori
  3. Od ovakvih pojacanja moze samo da nam krene povracka na usta nista drugo.Od bombi koje su najavljivanje dosli su matori,debeli i neuigrani igraci na zalasku karijere.
    Ja nigde ne vidim nekog igraca koji ce moci da se proda na kraju sledece sezone ii da se na njemu nesto zaradi.
    Da sam na mestu ove uprave i da nam neko garantuje cetvrto mesto na kraju ja bi sad potpisao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter