0
Evrokupovi

EURO 2016: Irci konkretniji, Ibra odsečen, ali je jedan njegov beg doneo Šveđanima bod (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.16 u 19:54

Na startu takmičenja u grupi E Evropskog prvenstva u Francuskoj selekcija Švedske je remizirala sa Irskom rezultatom 1:1 (0:0).

Iako se očekivalo, a i sam je najavljivao, u prvom delu utakmice Zlatan Ibrahimović bio je potpuno odsečen, jer su ga konstantnim udvajanjima i striktnim markacijama Irci izbacili iz takta.

Sa druge strane Šejn Long je predvodio napad ‘ostrvljana’ koji su imali tri ili četiri prilike pred golom Isaksona, pogođena je i prečka, tačnije Džef Hendrik, ali su mreže posle prvih 45 minuta mirovale.

Ali tek što je počelo drugo poluvreme Šejmus Kolman je probio po desnoj strani i pronašao Vesa Hulahana koji je izvanrednim udarcem iz drop-kika savladao Isaksona za vođstvo Irske.

(Izvor: youtube / Sport HD)

Izgleda da je primljen gol morao da natera Šveđane da zaigraju ofanzivnije, pa su već od 50. minuta krenuli u sve češće napade.

Bilo je nekoliko jalovih pokušaja i verovatno ne bi ni postigli gol da Klark nije u 71. minutu postigao autogol posle bega Zlatana Ibrahimovića po levoj strani za, ispostavilo se, konačnih 1:1, koji pitanje je koliko odgovaraju i jednima i drugima.

(Izvor: youtube / moh tv)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Republika Irska – Švedska 1:1
(Hulahan 48 – Klark 71 a.g.)

Stadion: Francuska
Sudija: Milorad Mažić (Srbija)
Žuti kartoni: Mekkarti 43, Lindelof 61, Vilan 78

Irska: Rendolf – Kolman, Ošej, Klark, Brejdi – Hendrik, Vilan, Mekkarti (Mekgidi od 85) – Hulahan (Kin od 78)- Long, Volters (Meklin od 63.)

Švedska: Isakson – Lustig (Johanson od 44), Lindelof, Grankvist, Olson – Forsberg, Kalstrom, Levicki (Ekdal od 86), Larson – Berg (Guideti od 59), Ibrahimović.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter