0
Evrokupovi

DE HEA DEMANTUJE NAVODE: Sve je laž, ja ostajem u Francuskoj uz saigrače!

Objavljeno: 10.06.16 u 20:30

Posle seks skandala koji je danas potresao svetsku javnost oglasila se i prva zvezda David De Hea.

Španski golman David De Hea optužen je da je bio organizator seks skandala, o kom smo već pisali.

Međutim, sam De Hea je sve to demantovao i jasno stavio svima do znanja da će ostati sa nacionalnim timom u kampu u Francuskoj.

– Najpre moram da kažem da sam iznenađen ovakvom vesti, koju demantujem i o njoj nemam šta drugo da kažem osim da je u pitanju laž. Sada više nego ikada želim da ostanem uz reprezentaciju, ove optužbe mi daju dodatnu snagu da budem iz moje kolege. Novine mogu da pišu šta žele, sve je to iozmišljotina, koja je sada u rukama mojih advokata. Ja sam veoma tih momak, pa me u sportskom smislu to neće pogoditi. Nosim mnogo snage u sebi i nadam se da ću dobiti priliku da to pokažem i na terenu. Smiren sam, koncentrisan… – objasnio je De Hea.

OVAJ JE GORI OD BENZEME: Primoravao devojku na seks sa saigračima! (VIDEO)

– Čim mi je javljeno za ovu priču, pozvao sam svoju porodicu. Ona me zna veoma dobro i svesna je da je to izmišljotina. Savest mi je mirna, znam šta sam radio, znam da je ovo laž i malo šta je potrebno tome dodati. Nemam predstavu kome je ovo palo na pamet i kako je to došlo u novine. To je samo priča koja za cilj ima da naruši nečiji ugled i nije ništa više od toga – zaključio je golman Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter