‘To je klub za koji od malena navijam. Gledao sam Partizanove utakmice još kao dete’, ističe fudbaler koji je potvrdio da je na pragu Humske.

Već smo pisali o tome da bi Miroslav Bogosavac mogao da dobije konkurenciju na levom boku u vidu Nemanja Miletića, beka Javor Matisa. Još uvek nije sve gotovo, ali sam igrač kaže da je transfer nikad bliže realizaciji.

– Ništa zvanično nije završeno, ali ta faza je na pragu. Klubovi su utanačili detalje, dogovorili se, a ostaje samo da formalno porazgovaram sa ljudima iz Partizana i potpišem ugovor – izjavio je Miletić za ‘Alo’.

ISHOD SASTANKA U ‘KUĆI FUDBALA’: Nenad Bjeković i Mile Jovičić vode Partizan! (FOTOGALERIJA)

Ističe da mu je velika čast što će doći u Partizan i što se za njega interesuju Ivan Tomić i Ivica Iliev, igračke legende kluba. Iako je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi.

– Situacija je bila takva da sam se na početku obreo na “Marakani”. Tamo nisam dobio pravu šansu i krenuo sam dalje. Nije mi teško da posle toga zaigram za Partizan, naprotiv… To je klub za koji od malena navijam. Bio sam više puta na stadionu i gledao Partizanove utakmice još kao dete kada nisam počeo ozbiljno da se bavim fudbalom. Ne vidim nikakvih problema da obučem crno-beli dres – jasan je Miletić.

ILIEV NAJAVIO ‘DESETKU’, POTPISALA ‘JEDANAESTICA’: Dobili smo igrača Partizanovog kova! (FOTO)

Objasnio je i koje su dobre, odnosno loše stvari u njegovoj igri.

– Po prirodi sam defanzivac, mogu da pokrijem te dve pozicije u odbrani po levoj strani. Ipak, nije mi strano da učestvujem u ofanzivnim akcijama kada to situacija zahteva. Iskreno, prekidi mi nisu jača strana, ali uzdam se u centaršut iz igre, za koji se nadam da će da doprinese ekipi – istakao je Nemanja Miletić.