5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TANDEM KOJI OBEĆAVA: Partizan sutra u 12:30h predstavlja dva nova pojačanja (FOTO)

Objavljeno: 02.06.16 u 00:46

Sve je rešeno, detalji su utanačeni, ostalo je još samo da pred očima javnosti padnu i zvanični potpisi.

Kao što je već poznato Partizan je dogovorio sve oko transfera tandema Radničkog iz Niša Saše Marjanovića i Petra Đuričkovića.

ZAVRŠEN NOVI POSAO: Do nedavno u Crvenoj zvezdi, sada zvanično u Partizanu! (VIDEO)

Tokom današnjeg dana postalo je poznato da će ova dva ofanzivna veznjaka obući crno-beli dres, a njihova promocija održaće se u četvrtak na stadionu Partizana.

GOTOV POSAO: Partizan pronašao prvo pojačanje u Nišu! (VIDEO)

Njih dvojica će staviti paraf na ugovor pola sata posle podneva, a zatim će po prvi put zvanično izneti svoja očekivanja od sledeće sezone i svojih nastupa u Humskoj.

FOTO: Aleksandar Ilić Saša Marjanović i Petar Đuričković
FOTO: Aleksandar Ilić
Saša Marjanović i Petar Đuričković

Tu neće biti kraj, već će Partizan nastaviti da radi na dovođenju, pre svega domaćih igrača. Tako se spominjalo i ime Nemanje Miletića iz Javora, ali i štopera iz inostranstva, o čemu ćemo svakako više znati posle sutrašnje konferencije od 12:30h.

0
0

5 Komentara

  1. Pa nece valjda da dovede 10 stranaca da bi mu 4 igrala a ostali gledali. Ako zelite nakaradno dovodjenje stranaca i prekobojne igrace na platnom spisku onda navijajte za one preko puta. Tamo se dovode od svakog menadzera po par igraca da se svi zadovolje a klub zaduzi. BravoTomicu, samo napred. 4-5 domaca igraca i 2-3 kvalitetna stranaca, i dovoljno je.

    0
    0
    Odgovori
    • ja imam neki osecaj da ce terzic da vrsi pritisak da se promene pravila u vezi stranaca u skorije vreme …………… i siguran sam da ce se to izgurati za zvezdanu, pa ce da promene pravilo da bude dozvoljeno 7-8 stranaca ……………..

      0
      0
      Odgovori
  2. Trener Tomic je ocigledno izgubio kompas.Dovodi prosek iz JSL igrace na zalasku karijere koji nece biti ama bas nikakvo pojacanje,jer cemo se odreci 5 puta boljih igraca.
    Ako vec ne mozemo da dovede strance,onda bar treba da dovodimo mlade i talentovane igrace iz nase lige na kojima ce kasnije moci i nesto da se zaradi.Ne mogu da verujem sta nam radi ova napredna bagra u upravi.Dok drugi dovode strance i zlatne orlice mi dovodimo matorce koji nece praviti ama bas nikakvu razliku i jos uz to bivse igrace zvezde,a teramo nasu decu (Marko Jovanovic)
    Ovo je sramota.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odlicno, jos da dovedemo Torbicu iz Spartaka, Zakulu iz Vojvodine i ubedimo Mirosavljevica iz Cuke da odigra jos godinu za nas i eto tima Ivice Ilieva i Ivana Tomica, za grcevitu borbu za opstanak. Dok klub u visemilionskoj blokadi daje i po pola miliona za pojacanja, Iliev pronalazi bombe po Ivanjici, Nisu… Mozda bi trebalo direktore da obratite paznju na Moravac iz Mrstana ili Tabane iz Jagodine, mozda se i tamo krije neka bomba, pa da prosvletite ovaj napaceni Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter