5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV NAJAVIO ‘DESETKU’, POTPISALA ‘JEDANAESTICA’: Dobili smo igrača Partizanovog kova! (FOTO)

Objavljeno: 02.06.16 u 13:36

Na stadionu u Humskoj predstavljeno je novo pojačanje Partizana – Petar Đuričković.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Petar Đuričković potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom i poručio da će dati sve od sebe kako bi pomogao klubu da u narednoj sezoni osvoji „duplu krunu“.

ILIEV NAJAVLJUJE: Dolazi desetka najbolja na ovim prostorima!

Doskorašnji vezista niškog Radničkog zadužio je dres sa brojem 11.

– Veoma mi je drago, čast mi je što sam došao u Partizan. Veoma brzo smo se dogovorili i nadam se da ću opravdati poverenje. Jaka je konkurencija, što je dobro, ali trudiću se da se izborim za startnu poziciju – rekao je Đuričković na promociji na stadionu Partizana.

On je dodao da je cilj naredne sezone „dupla kruna“, kao i iskorak u Evropi.

– Očekujem da u uslovima koje Partizan ima dodatno napredujem – izjavio je jedan od najboljih fudbalera Radničkog u prošloj sezoni.

SVE SE ZNA: Ko su Partizanovi protivnici u Ligi Evrope (FOTO)

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev zadovoljan je dolaskom Đuričkovića, za kojeg je rekao da će biti pravo pojačanje.

– Krenuli smo i ranije nego što je običaj, tek se završila sezona. Ne smemo da čekamo i najozbiljnije shvatamo obaveze. Petar nije iznenađenje, ima karakteristike igrača Partizana, veoma je školovan igrač – rekao je Iliev.

0
0

5 Komentara

  1. nadam se da ce biti dobro,kako je pocelo,samo da dode ta 10 i spic pa je grupna faza l.e blizu…Napred

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter