0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EVROPSKO PRVENSTVO: Belgija sa ‘drim timom’ napada pehar

Objavljeno: 31.05.16 u 21:10

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je danas spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj predvoditi igrač Čelsija Eden Azar.

Azar nije pružao dobre partije ove sezone u Čelsiju, ali je ipak pozvan u reprezentaciju i dodeljena mu je kapitenska traka, u odsustvu povredjenog Vensana Kompanija.

Vilmots će moći da računa na napadača Mančester sitija Kevina De Brujnea i Romelua Lukakua iz Evertona, kao i na dvojac Liverpula Kristijana Bentekea i Divoka Origija.

Na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, od 10. juna do 10. jula, Belgija će igrati u Grupi E sa Italijom, Švedskom i Irskom, a turnir će početi utakmicom protiv „azura“ 13. juna.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Na spisku Marka Vilmotsa su:

Golmani: Tibo Kurtoa (Čelsi), Simon Minjole (Liverpul) i Žan Fransoa Žile (Mehelen).

Odbrambeni igrači: Tobi Aldervireld (Totenhem), Jan Vertongen (Totenhem), Džejson Denajer (Mančester siti), Džordan Lukaku (Ostende), Tomas Munije (Briž), Tomas Vermalen (Barselona), Loran Siman (Montreal) i Kristijan Kabasele (Genk).

Fudbaleri sredine terena: Aksel Vicel (Zenit), Maruan Felaini (Mančester junajted), Musa Dembele (Totenhem) i Radža Naingolan (Roma).

Napadači: Eden Azar (Čelsi), Kevin De Brujne (Mančester siti), Romelu Lukaku (Everton), Dries Mertens (Napoli), Miču Batšuaji (Marsej), Kristijan Benteke (Liverpul), Divok Origi (Liverpul) i Janik Fereira-Karasko (Atletiko Madrid).

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter