2
Domaći fudbal

RADI SE NA MARAKANI: Petković bliži odlasku, Stojković nije jedina zamena, Brazilac na meti?

Objavljeno: 30.05.16 u 11:17

Crvena zvezda će u narednih 14 dana pokušati da skocka tim za sledeću sezonu i napad na Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Najveće promene će po svemu sudeći pretrpeti zadnja linija kojom nije baš zadovoljan Miodrag Grof Božović. Tomas Fabel u sredu stiže u Beograd da pojača poziciju štopera, a uz njega na stadion „Rajko Mitić“ bi trebalo da dođe i jedan domaći centarhalf. Kada je reč o desnom boku i tu su skoro sigurne promene. Marko Petković je na izlaznim vratima kluba, razlog nisu loše igre, već činjenica da da desnom beku sledećeg leta ističe ugovor, te je ovo Zvezdi poslednja šansa da zaradi koji dinar. Zainteresovan je Olimpijakos, te je moguće da se Marko Petković preseli u Pirej, ali ostane u crveno-belom dresu.

Kao glavni „pik“ da ga zameni figurira Filip Stojković. Ipak, novopečeni reprezentativac Crne Gore nije jedini kandidat za dolazak u Crvenu zvezdu. Sada je u igri i Brazilac Aleks Sandro Mendoka dos Sanots, poznatiji kao Sisinjo, bivši član drugoligaša Baije. Ipak, Sisinjo je ljubiteljima fudbala u Evropi poznatiji kao član Sevilje sa kojom je osvojio dva puta Ligu Evrope. Važi za ofanzivnog beka, nešto slično Luisu Ibanjezu. Sisinju je ugovor sa Baijom istekao i sada je slobodan igrač.

Pogledajte kako se Brazilac poigravao sa velikim Kristijanom Ronaldom:

(Izvor: YouTube/futballhighlights)

0
0

2 Komentara

  1. Lukovic, Pavicevic, Petkovic, Sikimic, Andjelkovic, Supic, Edson, Stojanovic, Gavric, mozda i Cvetkovic i Rendulic nisu za Zvezdu vise, Cvetkovic i Rendulic mogu ostati ali kao zamene dok ovi stvarno vise nemaju kvalitet da nose nasu igru…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter