3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRA I LOŠA VEST IZ HUMSKE: Legendarni kapiten dobio ponudu iz Indije, Tomić precrtao jednog od najboljih?

Objavljeno: 30.05.16 u 09:55

Navijači Partizana su ovog ponedeljka dobili dve vesti, jednu dobru i drugu sa kojom se sigurno neće složiti.

Mi ćemo krenuti od lepše. Naime, kako javlja Sport, kapiten Saša Ilić dobio je unosnu ponudu da se preseli u Indiju i tamo zaigra u njihovoj Superligi u kojoj se klubovi pojačavaju svetskim zvezdama, ali pretežno veteranima. Ipak, Saša Ilić se zahvalio na ponudi i poručio da još 12 meseci ostaje u crno-belom dresu.

MILORAD VUČELIĆ: Mogu da nas sruše samo nasiljem!

– Ne idem nigde. Prihvatiću produžetak saradnje na još godinu dana i potpisaću „hartiju“ čim se vratim u Beograd sa odmora – poručio je Sale kapiten.

GROBARSKI REVOLT: Navijači crno-belih dižu pobunu

Ipak, druga vest je veoma čudna. Naime, kako Sport piše Marko Jovanović nije više u planovima Ivana Tomića. Iskusni štoper je odigrao sjajno na proleće, te čudi ovakav rasplet situacije. Šta više, golom je doneo prednost Partizanu u finalu Kupa protiv Javora. Navodno, Jovanoviću je već rečeno da se na njega ne računa.

0
0

3 Komentara

  1. Podržavam Tomića 100% uliva mi nadu jer ima osećaj za igru i viziju modernog fudbal ali ovo mi nije jasno.Jovanović je odlično odigrao proleće bio najsigurniji u odbrani.Pokrivao je i Gogua i sve klince.Bez njega bi nam odbrana bila kao švajcarski sir.Možda je bolje da ostane u rotaciji jer duga je sezona,povrede,kartoni.Iskustvo u odbrani nije na odmet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter