63
Domaći fudbal

GROBARSKI REVOLT: Navijači crno-belih dižu pobunu

Objavljeno: 29.05.16 u 14:30

Navijači Partizana sa Kosova obratili su se javnosti otvorenim pismom, u kom su poručili da „Zabela čeka uvažene goste“.

Pismo, bez izmena, prenosimo u celosti:

„Iz razloga prestanaka uništavanja našeg voljenog kluba od grupe pojednica kojima je lični interes i profit na prvom mestu prinućeni smo da se ovim OTVORENIM PISMOM obratimo široj javnosti.

‘’Pravnici su jednoglasni zbog ovoga se mora u zatvor: Miloradu Vučeliću preti najmanje 12 godina robije’’.Dva dana nakon izlaska u javnost Milorada Vučelića u funkciji predsednika Upravnog odbora Jugoslovenskog Sportskog Društva i grupe funkcionera zaposlenih u JSD sa saopštenjem da je UO JSD na sednici održanoj dana 26.05.2016 godine jednoglasno doneta odluku da se uvedu privremene mere u FK Partizan zbog navodno ‘’grubog i trajnijeg neispunjavanja obaveza’’ a kako je navedeno u saopštenju koje je pratilo odluku Upravnog odbora JSD.

Iako medijima nije na uvid stavljen zapisnik sa sednice UO JSD i sama odluka kojom se navodno uvode privremene mere u FK Partizan, u javnosti su jedan za drugim istupali klubovi osnivači JSD i zvaničnim saopštenjima kategorički i oštro demantovali da su njihovi predstavnici glasali za uvođenje privremenih mera u FK Partizan. Kako saznajemo piše se Krivična prijava policiji i inicira specijalna tužilačka istraga u tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Milorada Vučelića i drugih lica kojom se terete za Krivično delo Falsifikovanja službene isprave, krivično delo Zloupotrebe službenog položaja i krivična dela Prevare, Zloupotrebe poverenja, Posebnog slučaja falsifikovanja isprave, Navođenja na overavanje neistinitog sadržaja i drugih krivičnih dela.

Za sva ova krivična dela ukupna minimalna kazna bila bi 12 godina zatvora samo za Vučelića koji je i odgovorno lice u pravnom licu odnosno JSD . . Dok smo prelistavali zakon u društvu eminentnih pravnih stručnjaka i pitali ih za tumačenje u kontekstu krivičnih dela koja se stavljaju na teret Vučeliću i ostalima u grupi, ostali smo u šoku čitajući visinu zaprećnih kazni.

PROMENE U PARTIZANU: Evo ko će zameniti Ilieva ako Bjeković pobedi na izborima…

Samo za krivično delo Zloupotrebe službenog položaja zaprećeno je zatvorom do dvanaest godina i odnosi se na lice koje u ovom slučaju iskorišćavanjem svog službenog položaja ili ovlašćenja, odnosno prekoračenjem granice svog službenog ovlašćenja pribavi sebi ili drugom pravnom licu bilo kakvu korist, a drugom pravnom licu kao što je FK Partizan nanese bilo kakvu štetu ili teže povredi bilo koja prava drugog pravnog lica, što je ovde evidentno jer prinudna uprava znači da ta lica koja su navodno imenovana za upravitelje u potpunosti raspolažu sa celokupnom imovinom, objektima, zemljištem i više stotina miliona vrednim igračima i ugovorima bivših igrača FK Partizan, a kako je ta ukupna vrednost svakako veća od 1.500.000 dinara što je gornja granica imovinske vrednosti propisane zakonom, u tom slučaju kvalifikuje se kao teško delo zloupotrebe službenog položaja.

Za krivično delo Falsifikovanja službene isprave kao što je odluka upravnog odbora sportskog društva, zaprećeno je do pet godina zatvora i jasno je da i tu ima elemenata krivičnog dela jer zakon u tom delu kaže ’’ Službeno lice, a to je svakako predsednik JSD i Sekretar JSD pa čak i administrativni radnik u JSD koje u službenu ispravu, a to je svakako odluka UO, ili spis što bi bio zapisnik sa sednice UO unese neistinite podatke ili ne unese važan podatak, a onda svojim potpisom, odnosno službenim pečatom overi odluku ili zapisnik sa neistinitom sadržinom ili samo svojim potpisom, odnosno službenim pečatom omogući pravljenje odluke sa neistinitom sadržinom, kazniće se zatvorom.

LUDILO U PARTIZANU SE NASTAVLJA: Opozicija će održati svoju skupštinu 6. juna

Pravna javnost je JEDNOGLASNA da se nakon zvaničnog istupa u javnost od strane partizanovih klubova članova JSD može slobodno reći da su ovde pune ruke posla za tužilaštvo, policiju i sud, a sobzirom da se radi o velikoj vrednosti imovine koju posedje FK Partizan i da je verovatno više lica učestvovalo u izvršenju ovih krivičnih dela ne bi iznenadilo da optuznica bude podignuta pred specijalnim sudom za organizovani kriminal gde se sudi Miškoviću i drugima za krađu manje novca nego što je imovina FK Partizan čiji samo godišnji budžet pokrivanje tekućih troškova struje, komunalija i plata iznosi oko 25 miliona eura.

NAŠ PARTIZAN NIJE LIČNA IGRAČKA POJEDINACA.

CRNO BELI SVET SA KOSOVA I METOHIJE“

‘ĆORAK’: Ivica Iliev demontirao ‘bombe’

0
0

63 Komentara

  1. Ljudi besmisleno je da spominjemo Vucelu,njima su navijaci jasno rekli na skupstini nas predsednik je Bjeka.A Vucela,Cure,Vazura su za nas BIVSA uprava.Nas predsednik je Bjeka legenda kluba to smo rekli na skupstini,a reci cemo i na protestu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako su cisti vucela,glazura i debeli profa sto lepo ne pozovete nadlezne organe da dođu u partizan da ispitaju ove navode.I ostale papire.Ili ste dobili zeleno svetlo od sefa da vam nemoze niko nista.

    0
    0
    Odgovori
  3. Glazura je iz fizickog obrazovanja ima ovenu 2.Kao kosovca ga niko ne postuje,jer znaju kakav je i da li zasluzuje da bude tu gde jeste.Vucela jedino u zivotu u cemu je dobar pijancenje po kafanama i to na racun Partizana.Glazura prima platu kao da je astronaut a Partizan ide bez kompasa na dno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Stefanovic i Rebic stite Vucelu,ili ga se plase.Jer vidimo da se MUP nije oglasio povodom ovih navoda iz teksta.Sad je bar svima jasno zasto Vucela ima tolku bahatost da radi sta hoce u Partizanu,dakle Terza kao njegov sef vesto stiti svog pulena Vucelica.

    0
    0
    Odgovori
  5. Vucelin sef je Terzic Zvezdan to je onaj debeljko profesor priznao da je sa teruom ugovao utskmice po kafanama.Prodao derbi i dao zvezdi titulu e moj Vucela jasna ti je poruka sa JUGA da bolje sam predas Partizan,dok nisi sve unistio.

    0
    0
    Odgovori
  6. Navijaci su na skupstini glasali svi za bjeku.I rekli vuceli i glazuri NAPOLjE iz Partizana.Crno bela armija se mobilise.El Comandante.

    0
    0
    Odgovori
  7. Grobari iz Nisa pruzaju punu podrsku Vuceli u pokusaju da zastiti svetinju od SNS pudli Bjekovica i onog iz vlade. Vidite da su ovi komentari pisani svi ko jedan po botovskom receptu.

    0
    0
    Odgovori
  8. VUCELA,GLAZURA i ostali pod hitno napolje iz naseg kluba,idi gde zelite samo dalje od Partizana.Okupljanje i protest podrza od GROBARA PANTELEJ NIS.

    0
    0
    Odgovori
  9. Odazivamo se pozivu,grobari iz Arilja.Vucela nismo mi kriminalci,mi samo volimo svoj klub,a tebi ako nije stalo do Partizana onda ga bolje sam napusti sto pre.

    0
    0
    Odgovori
  10. POBUNA nego sta,ovo sto radi Vucelic je najgori horor i masakar prema Partizanu on unistava sve sto vredi u klubu.Onaj BELI CIGAN Vazura nije ni ovce sposoban d cuva a ne da vodi najveci klub.Prihvatamo poziv za mobilizaciju i odazivamo se za protest ispred stadiona Partizana.GROBARI NOVI SAD.

    0
    0
    Odgovori
  11. BELO CIGANCE NAS VODITI NECE….NAPOLJE SA SVOJIM OCEM VUCELOM.ARMIJO OKUP I PROTEST ISPRED PARTIZANA. SID JE ZA PROTEST I PODRSKA BRACI.

    0
    0
    Odgovori
  12. Svima koji volimo ovaj klub ek bue cast da odbranimo klub od ovog cirkusa koji vodi Vucela sa dvosrkom ludom BELIM CIGANOM VAZUROM.Smejace nam se potomci ukoliko ove lopove ne najurimo iz Partizana,podrska za armiju od grobara Sremska Mitrovica.

    0
    0
    Odgovori
  13. Zao mi je malog Milosa,a tako lepo peva i mesa uz moju pesmu da to ni ja nisam uspela u svom spotu.Zato sam odlucila da snimim novi spot za BELU CIGANKU upravo sa MALIM milosem vazurom.

    0
    0
    Odgovori
  14. Citajuci clanak i sve komentare,mislim da je pobuna svih navijaca Partizana,ne vidim razlog sta Vucelic sad glumi u Partizanu,kad se vidi da su grobari iz cele Srbije i R.Srpska ujedinjani i jasno porucuju da Vuceli nije mesto vise u Partizanu.Podrska i od Grobara iz Vlasotinca.

    0
    0
    Odgovori
  15. Kraljevo GROBARI uz GROBARE SA KIM,R.SRPSKE I GROBARE IZ OSTALIH KRAJEVA SRBIJE.DOSTA JE BILO da na Vazura mesa dupetom uz BELU CIGANKU.Vucela odsvirao si svoje i mars iz partizana dok jos mozes mirno da odes.Armija okupljanje i vratiti nas klub onome kome pripada a to su navijaci.

    0
    0
    Odgovori
  16. Podrska braci sa KiM.Pa bre Vazura uziva slusajuci BELU CIGANKU sto znaci da je CIGAN.I jasnoznamo ko ga je doveo i zato mora da leti iz kluba.A i Vucela koji nezna se da li je pijan i se pravi da je lud,kad kaze da su navijci kriminalci.Pa od koga bre zivi Partizan od nas navijaca sto svaki dinar dajemo za ulaznici.CRNO BELA armija okupljanje i protest ispred Partizna.

    0
    0
    Odgovori
  17. Treba se dici cela crno bela armija i pravac ispred uprave oterati Vucelu,Vazuru i njihove klimoglavce sto pre ako zelimo da spasemo partizan.Oni imaju jasan zadatak i Vucela mora to silom odrzati i sprovesti po svaku cenu,zato se crno bela armija mora mobilisati sto pre.

    0
    0
    Odgovori
  18. O tebi pevam o tebi sanjam nikome te nedam partizane moj.Vucela NAPOLJE.MObilizacija i protest ispred uprave,dok ih ne oteramo.PARTIZANOVI FANATICI LOZNICA.

    0
    0
    Odgovori
  19. Paracinci uz grobare sa juga,Vucelic posto je video da gubi vecinu uvodi nekakve privremene mere,i to bez zapisnika sam sebi potpisuje ovlascenje pa ko je bre ovde lud i koga vi zezate,kako vas bre nije sramota.BOJKOT svih utakmica FK Partizana,a protest ispred Partizana obavezno.Paracinci spremni.

    0
    0
    Odgovori
  20. Bruka i sramota muka mi je da sto sam procitao i jsano je ko dan da Vucele se drzava boji,gde je sad reakcija policije.Sto se Stefanovic ne oglasi povodom ovih stvari.Predosecam da je istina kad nema reakcija,ocigledno da nekom nije u interesu da istina izadje u javnost,akko bi se nastavilo sa unistavanjem Partizana.Svima je jasno po cijem je nalogu Vucela i Vazura u Partizanu.Grobari Priboj za protest ispred Partizana i jasno reci UPRAVA NAPOLJE.

    0
    0
    Odgovori
  21. Vucela je covek sluzbe i radi na tome da Partizan unisti kako bi nam se Zvezdala jos vise podsmejala.Sa Terzicem sedi u restoranu i dogovara (prodaje ) derbi.Sad je svima jasno ko je Vucela i sta radi u Partizanu.Misli da se ga plsimo,ne samo nas je ojacao i zato trebamo oterati ih iz kluba sto pre.Podrska od PARTIZANOVIH SRCA sa Karaburme.

    0
    0
    Odgovori
  22. Partizanova deca sa Juga jasno kazu PARTIZAN NIJE VUCELA,PARTIZAN JE NAS.Policija treba da ocisti lopove iz kluba.Partizanova deca iz Vrbasa.

    0
    0
    Odgovori
  23. Ocigledno se drzava plasi Vucelica,zato nigde niko ni u medijima ni u Partizanu nesme nista reci protiv njega.Svaka cast ljudima sa Kosova koji imaju petlju da to javno kazu.Ako se za Miskovica digla tolka prasina,onda za Vucelom i ovim organizovanim kriminalom treba da se pozabavi ozbiljan policijskih krug profesionalaca,medjutim izgleda da Vucela kontrolise dobar deo strukture policije i dokazi se vesto unistavaju.

    0
    0
    Odgovori
  24. Ovde ima istine,jer ne vidim razlog zasto se toliko Vucela grcevito bori da sacuva mesto predsednika Partizana.I da stalno odlaze skupstinu,meni sve ovo lici na izdjua Partizana koja ce se desiti uskoro kad ce Vucela pobeci iz partizna,ali ce prethodn da prikrije i unisti sve dokaze o necistim radnjama.Zato svima koji volimo ovaj klub nek bude n prvom mestu spas naseg kluba,i zato svi da ispred sadasnje *bivse* uprave pokazemo da nemaju podrsku trebamo organizovati protest i pokazati im ko smo mi navijaci,da nismo huligani i kriminalci vec ljudi koji vole svoj klub.

    0
    0
    Odgovori
  25. Vucela radi po direktivi unistiti Partizan,i otici iz njega.Tako ce i biti cim se zavrsi prelazni rok,i cim se opustosi Partizan Vucela bezi iz PartizanaZato nesmemo dozvoliti da se to desi i trebamo se mobilizovati i jasno reci da smo struku i legende u klubu,a ne politicare i prevarante.Da Partizan vratimo na put stare slave GROBARI KRUPANJ.Uprava NAPOLJE to je SPAS za KLUB.

    0
    0
    Odgovori
  26. Policija treba sve ispitati,i lopove odvesti gde zasluzuju.Trebamo svi se ujediniti i na protst ispred partizana ako nam je stalo do naseg kluba.Vazuru svi znamo ko je doveo u Partizan i sta je njegov zadatak,totalno unistenje partizana.To mu i ide od ruke.Sprecimo dalje unistavanje kluba i pokazimo im da se i mi navijaci za nesto pitamo.Dosta smo bili za celnike uprave kriminalci i huligani.Moramo odbraniit Partizan od ovih lopova na celu sa Vucelom.

    0
    0
    Odgovori
  27. Kad se na Zvezdinom portalu da ovoliko prostora „navijackoj grupi Partizana“, onda se ja istinski zapitam iz cije ovo kuhinje dolazi.Meni samo nije najjasnije koju struju u Partizanu podrzava gospodin „ja sve znam i u sve se razumem“ premijer.Kada bi to znali lako bi se odlucili koga da podrzimo.Jer sa lopovima je lako.Ukrasti iz Partizana par miliona nije problem.Kradu ovi koji su sad u Partizanu.Krali su i ovi iz opozicije i vise dok su vodili klub.Problem su ovi vodjini koji ce nas ugasiti.Opet kazem,nisam siguran koji su njegovi.Verovatno ovi sto imaju prostora u medijima.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je hotsport Zvezdin portal,ti nemaš veze s mozgom…redovno su im ludački naslovi koji se vrte oko tvog malog kluba.

      0
      0
      Odgovori
  28. Podrska braci sa svete zemlje.Policija pod hitno u Partizan da se sve obelodani.Navijaci su stubovi Partizana i nedamo Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  29. Tako je trebamo svi koji volimo nas klub se organizovati i ispred naseg kluba,pokazati Vuceli,Vazuri i ostalima da napustw Partizan sto pre i sprecimo propast Partizana.Grobari iz Vranja podrzavaju poziv i to treba sto pre uraditi.Da bi sprecili da Vucela unisti Partizan po direktivi sefa iz Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  30. podrska braci sa kosova,sramota za vucelu i sadasnju upravu partizana nikad nisu se setili da urade za nas navijace.Zvezda igra utakmice na kosovu sa prvim timom.A nas Vazura koji je iz Prizena nije se ni setio da ode na KiM a ne kamo li da nesto organizuje.Bio sam sa navijacima bracom sa Kosova u akciji Grobari za jug,navijaci su sami se organizovali i posetili i urucili pomoc ugrozenim porodicama.Mozda bi Vazura i otiso na KiM,ali kolko sam video iz medija njega su se odrekli GROBARI sa Kosmeta.Puna podrska braci i Prokuplje se mobilise i sprema.Protest ispred stadiona i da navijaci kazu jasno Vuceli napolje iz Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  31. Podrzavamo ideju da se svi grobari kojima je crno belo srce da se ujedinimo i ispred uprave Partizana da im pokazemo koliko nas je i koliko zelimo da Vucela ode.Ajmo svi mobilizacija Juga je krenula,za spas naseg kluba.

    0
    0
    Odgovori
  32. Mislim da na Kosovu većina navija Za C. Zvezdu. Videli smo to na prijateljskim utakmicama koje je Z vezda igrala u Gračanici. Kada se taj broj odbije od broja stanovnika srpske nacionalnosti ostaje šaka navijača Partizana sa Kosova. Ove tekstove piše neko po narudžbini i prilično je preterao u klevetama.Ovakav tekst mogu da progutaju samo glupi i navijači koji su tu iz interesa. Poštujem mišljenje onih koji teraju politiku iz kluba, a to su i Vučela i Nedić. Partizan treba da vode iBjeka i Ćure i Moca i Ilijev i Zeka i Mijat i Bata . Ne trebaju Vazure da uzimaju i plate od pet hiljadas evra.Ako policija treba da istražuje onda je to trgovina glasovimač Sve takve izbaciti iz kluba.

    0
    0
    Odgovori
  33. Katastrofa sta bre misli ovaj Vucela sta hoce on ce da radi.Partizan je deo svih nas,a ne njegov.Dojadio je i Bogu i ljudima.Apatin pozdravlja bracu sa Kosova.

    0
    0
    Odgovori
  34. Ja neznam koga predstavlja sada vucela,samog sebe on je sve u partizanu,e ajmo sada bojkot odlaska na jugu,pa nek vazura sa ekipom mu puni tribine.Velika podrska bratiji sa svete zemlje.I smederevci su uz ostale Grobare.

    0
    0
    Odgovori
  35. Juzni Leskovac-Lebane uz bracu smo.Navijaci su 12 igrac a ne kriminalci kako nas nazivaju Vucela,Cure,mali misa Vazura.SVI SU NA SKUPSTINI NAVIJACI GLASALI ZA BJEKU,pa smo sad za upravu nepozeljni.Ali Vucela i ti si za nas nepozeljan.a tvojim sefovima u zvezdu slobodno javi da Grobari ne daju Partizan.STOP ponizenju mog Partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ljudi gde ste dosad,zasto mi kojima je zaista partizan u dusi i u srcu svakog grobara mi koji od interesa partizana zelimo samo pobjede i titule i nista vise zasto se ne udruzimo zajednickim snagama izadjemo svi kao jedan ispred prostorija FK PARTIZAN i damo im do znanja da nemogu tek tako da se igraju i sprdaju sa nasim voljenim klubom ovim povodom molim sve vatrene i dobro namjerne navijace partizana sa svih prostora bivse Jugoslavije da se udruzimo i izadjemo da spasimo nas partizan

      0
      0
      Odgovori
  36. Vucela umislio da je nezamenljiv.Da je Partizan njegov,e pa Vucela vreme ti je isteklo.Unistio sve sto su legende ovog kluba gradile godinama.A i sam vidis da te niko ne postuje ni u JSD.Falcifukovanje,pretnje,ucene sta je sledece doveli ste klub do ponora.Finansijski sve pokrali.Plate kao da ste grofovi imate,a navijace nazivate kriminalcima.Jos i paravojne jedinice vas cuvaju na stadionu,pa zasto sve to kad sze cisti.

    0
    0
    Odgovori
  37. Crno beli Jagodinci jasno podrska grobarima sa kosova,ovo je sramota za Partizan jos veca sramota za drzavu.pobuna ne samo nasih sa Kosova vec i nas Jagodinca.Dokle bre vise da gledamo i citamo ovakve stvari a da niko nista ne preduzima.Dokle da gledamo kako nam vucela sa bespilotnim letalicama Vazurom i ostalima unistava Partizan.Dokle da cutimo.Svaka podrska Grobarima sa Kosova.

    0
    0
    Odgovori
  38. Grobari Banja Luka uz braću sa Kosmeta.R.Srpska i Kosmet su nerazdvojni deo Srbije,tako i sada nerazdvojni deo našeg Partizana.Pozdrav za svu braću sa Kosmeta.

    0
    0
    Odgovori
    • I vas dvojica iz Banjaluke se solidarisali sa ovom dvojicom sa Kosova?!Nemojte da pišete u množini jer ne postojite ni tamo ni na Kosovu.Zna se dobro,gde su Srbi,tu se navija samo za Zvezdu.

      0
      0
      Odgovori
  39. Pozdravljam što se neko usudio da javno iznese sve o gospodaru Vučeli.Sa Kosmeta zora sviče,i sunce slobode i slave za sve koji vole Partizan srcem.

    0
    0
    Odgovori
  40. Carapani grobari su uz vas,ako svi trpimo vucelu kako nas sve vredja i ponizava dozvolicemo da nas klub propadne a ekspert za unistavanje vazura koji je u partizan doveden sa zadatkom da unisti partizan ce lako to odraditi i unistiti partizan.idemo svi na okupu,vucela ne bojimo te se.

    0
    0
    Odgovori
  41. Pa ovaj Vucela ti je car,on navijace naziva kriminlacima,drzavju nesposobnu,vredja sve redom,a svi cute.Svaka cast junacima sa Kosmeta koji jedini u drzavi smeju da kazu nesto protiv gospodara Vucele.Mobilizacija i kraj,ako zelimo da klub prezivi.

    0
    0
    Odgovori
  42. Podrska iz Pirota,dok ne ustane kuka i motika ovi nece prestati da nas zezaju u zdrav mozak i da nam sole pamet kako su posteni i kako bez njih nemoze Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  43. Језиво за читање.Стефановић и Ребић,а најпре Вучић сад требају да реагују да провере бар ове наводе.Ако то не учине онда је Мишковић само скретање пажње од праве борбе против организованог криминала.

    0
    0
    Odgovori
  44. Starsno.Svaka cast.Ako je pobuda krenula pridruzujemo se poboni za dobro i spas naseg Partizana.Ajmo javi se JUG ako drzava nema sange i nemoze da spreci unistenje naseg kluba,trebalo bi mi odbarniti nas klub,jer Vucela i ostali odgovraju samo ZVEZDI,dok su oni tu na celu Partizana,mi cemo biti jos nize na tabeli.

    0
    0
    Odgovori
  45. Ovo je verovatno pisao Fadilj Vokri jer jedino šiptari sa Kosova navijaju za partizan.Svi kosovski Srbi navijaju za najveći srpski klub,Crvenu Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  46. Ovo je sramota za drzavu a ne za Partizan,ajde sad nek odgovorni ljudi u drzavu krenu u borbu protiv organizovanog kriminala u Partizanu,indicije postoje pa nek bar proveri ove navode.Ali bojim se da se i drzava i policija plasi da nesto ispituje u partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  47. Kad citam sta se sve radi stidim se sto nosim ime MIlos kao *Milos Vazura*,ali nemogu promeniti ime,mozemo samo uciniti svi da promenimo ovaj CIRKUS KOLORADO u Partizanu.Ovo sve treba da provere nadlezni organi.A ne samo da pricaju o organizovanom kriminalu i Miskovociu,pa ovde je veci kriminal neko u DELTI,a Vucela opasniji od Miskovica.

    0
    0
    Odgovori
  48. Vucela i Vazura su sistematski po nalogu posalati da uniste Partizan,i da posle pobognu iz njega i to ce tako i biti,ako se mi ne organizujemo i sprecimo ovu bruku sa nasim voljenim klubomSvaka cast ovim ljudi sa Kosmeta imaju petlju da javno kazu sta misle i urade nesto za nas Partizan i velika podrska njima.Otvraju nam oci da se sprema velika izdaja i prodaja Partizana,a mi sem kucanja po Interenetu nista ne cinimo da spasemo klub od unistenja.

    0
    0
    Odgovori
  49. Izgleda da se i policija i drzava plase da se obracunaju sa Vucelom i ekipom,na skupstini je bilo privatno obezbedjenje koje je zabarikadiralo ulazak svima koji vole Partizan unutar naseg voljenog kluba.Ko je njima dao ovlascenja da to rade,da legitimisu ljude,valjda je policija za to nadlezna,ali izgleda i da je policija nemocna da uradi svoj posao ili se Stefanovic i Rebic plase Vucele.Inace ovo je ludilo koje mora stati,a prestace jedino kad policija preceslja sve sto je mutno i necisto u partizanu i upozna javnost.

    0
    0
    Odgovori
  50. Strašno, gde je sad Vazura da trazi policju da dodje u Partizan da ispita navode,kad je trabalo za njega oglasio se za 5.minuta.Ajmo sad nek policija radi svoj posaoi nek ispita ove navode,a drzava ako se bori protiv kriminala i korupcije nek sad se oglasi.Ovo je cist primer kako se urušava jedan fudbalski klub od strane ljudi koji ni macku preko praga nisu šutnuli! Stop upropaštavanju srpskog fudbala! Podrska i od navijaca iz Kragujevca.

    0
    0
    Odgovori
  51. Tako je podrska i od nas,JASNO JE KO DAN VOLIMO PARTZAN.Policija sto pre treba u Partizan da vidimo sta je sve radjeno za vladavine Vucela u Partizanu.Navijaci sa Kosova niste sami,treba obajviti mobilizaciju crno-belog sveta i BOJKOT svih utakmica Partizana kod Vucela ne preda Partizan.I dok policija ispita sve sta je radjeno u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  52. Pobuna navijaca u Partizanu je odavno krenula,a kako ce se zavrsiti videcemo.Vucela mora dada smiri hormone i da preda Partizan,jer ovo sto je radi je jasno ko da.Zeli damo da zadrzi Partizn pod svojom upravom kako bi resio prelazni ugovor i potpisao jos par stetnih ugovora po Partizan o prodaji igraca.Tu su navijaci stali na put i blokirali ga u toj nameri,zato su z njega navijaci sad kriminalci i huligani.

    0
    0
    Odgovori
  53. Braca sa Kosmeta,se junacki vec duzi period bore da javnosti pokazu sta se sve mutno radi u Partizan,ali je nedovoljna podrska medijiam i javnosti da se njihov glas cuje sto vise.Od nas brace iz centralne Srbije nasa braca sa Kosmeta imaju veliku podrsku.Tako poput njih bi trebao razmisaljati svaki koji voli Partizan vise od licnih interesa.Navijaci su jasno rekli UPRAVA NAPOLJE,a to i Vucela i Vazura jasno znaju jer smo sa njih mi kriminalci,huligani i unistitelji Partizana.E pa gosopodo ajmo sad svi kolektivno da otkazemo nase prisustvo na svim daljim utakmicama Partizana pa da vidimo Vucelu i Vazuru od cega ce te posle da primate plate 10 puta vece od plate ljudi koji crnce za crkavicu od 20-300 evra.

    0
    0
    Odgovori
  54. Puna podrska braci sa KiM-a.Dosta je bilo prevara,lincovanja i ponizavanja navijaca i simpatizera naseg voljenog kluba,,od prodanih ulznicia nama navijacima zivi nas klub,a ne od Vucele,Vazure i ekipe.Obavezno treba da policijia krene da proverom svih papira u FK Partizanu,i izneti javnosti sve sto budu nasli da je necisto uradjeno.A Vucela ako misli da ce silom raditi sta zeli sa Partizanom,srpski narod je naviko da silom uzvrati jos vecom silom.Uprava mora sto pre napolje iz Partizana,jersu izgubili legitimitet da tu ostanu.

    0
    0
    Odgovori
  55. Tako je, vucelu, zajedno sa cokijem, tvorzicem i miskovicem, a i ostatkom ekipe u ustanovu predvidjenu za izvrsenje krivicnih sankcija zbog pocinjenih mnogobrojnih kr. „dela“, kao i sa zastitnicima i nalogodavcima…ILI SVI, ili INTERNACIONALIZACIJA Srpskog sporta, a i drustva u celini !!! STOP AUTOKRATIJI I TIRANIJI !!! Sloboda PARTIZANU, CESTITIM NAVIJACIMA-GROBARIMA i SRPSKOM NARODU I DRZAVI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter