3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ: Mogu da nas sruše samo nasiljem!

Objavljeno: 28.05.16 u 17:32

Predsednik Sportskog društva Partizan, Milorad Vučelić istakao je da nema ničeg nelegalnog u tome što je FK preuzela privremena uprava.

– Sve sednice Upravnog odbora JSD sazvane su na osnovu Statuta. Upravni odbor je jednoglasno odlučio da uvede privremene mere u fudbalski klub. Naša obaveza nije bila da se konsultujemo sa svim članovima JSD, jer je to neophodno samo kad se saziva Skupština. Mi kao izabrana vlada imamo pravo da donosimo ovakve odluke. Sve je čisto kao suza – rekao je Milorad Vučelić za Sportski Žurnal.

Predsednik SD Partizan je optužio košarkaše, tenisere i atletičare da pokušavaju da sruše i Sportsko društvo.

PROMENE U PARTIZANU: Poznato šta će biti sa klubom

– To su pokušaji da se uruši JSD i nisu vezani za našu odluku o uvođenju privremenih mera u FK. Takvi ljudi to rade zlonamerno. Pokušavaju sa kroz rušenje FK ruše i JSD. Svi učesnici ovakvih priča rade nešto na šta nemaju pravo. Mi na ovaj način sprečavamo da se ruši i FK i JSD. Sve je legalno i legitimno, ispoštovali smo Statut i nema potrebe da se vode diskusije o našoj odluci.

IMA LI KRAJA? Košarkaški klub demantovao JSD Partizan (FOTO)

Milorad Vučelić je na kraju istakao da odluka UO SD Partizan ne može biti srušena, to jest može samo nasiljem.

– Mogla bi da bude poništena samo silom, nasiljem, terorom, nikako drugačije. Odluka je legalna, legitimna, zakonska, u skladu sa našim statutom.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter