11
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI POTPIS NA MARAKANI: Parafirao defanzivac koji uskoro postaje Hrvat, a to nije sve… (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.16 u 09:30

Crvena zvezda želi što pre da oformi ekipu za napad na Ligu šampiona, a transferi su već počeli da se realizuju.

Crvena zvezda želi što pre da oformi ekipu za napad na Ligu šampiona, a transferi su već počeli da se realizuju. Istina, biće ih i u drugom smeru, pa je tako Brazilac Edson, koji je odavno označen kao promašaj, izvesno je, napustiti klub.

Ništa neće biti ni od dolaska Duška Tošića koji definitivno neće ovog leta da se vrati u redove crveno-belih. Tako su pojačanja u odbrani postala goruća pitanja, pa je rešenje ekspresno nađeno.

UEFA SE OBRUKALA: Delije im ovo nikako neće zaboraviti! (VIDEO)

Tako je na stadion ‘Rajko Mitić’ stigao Adam Mičel, fudbaler sa Novog Zelanda koji igra na poziciji desnog beka ili štopera.

On je juče tokom dana potpisao ugovor na jednu godinu sa šampionom Srbije, a ono što je pozitivna stvar za Zvezdu jeste činjenica da za njega nije plaćeno obeštećenje, kao i to da će Mičel uskoro dobiti hrvatsko državljanstvo čime neće zauzimati mesto stranca u timu Miodraga Božovića.

(Izvor: youtube / TAB Trackside)

(Izvor: youtube / Adam Mitchell)

Takođe, domaći mediji pišu da to nije sve, već da su kontakti uveliko uspostavljeni sa Milanom Mitrovićem, fudbalerom koji igra za turski Mersin i koji ima želju da zaigra za crveno-bele.

Međutim, to je još uvek daleko od realizacije i na eventualni transfer će se sačekati još nekoliko dana…

I ONI SU ŠAMPIONI: Zvezda nije zaboravila decu koja su učestvovala u tituli (VIDEO)

0
0

11 Komentara

    • Sarađujemo mi svake godine sa vama…ove smo vas dva puta odrali a treći put ste izvukli nerešeno u nadoknadi vremena,mada nam ništa nije značilo pošto smo prvaci postali još u Oktobru.Šta da radimo kad ste se preselili u našu zemlju i naš grad,moramo sarađivati.

      0
      0
      Odgovori
      • Nas je oderao Glodjovic, a ne zvezdana. To vam je i UEFA jasno kazala. Ono je bio srpski sram, a ne utakmica. Na kraju krajeva i osvojili ste titulu namestanjem od prvog kola sa OFK Bg za koju jos nemamo onaj izvestaj koji je obecao ministar policije Stefanovic. Valjda ce se objaviti za nekih 20 godina. PozdrAV,AV,AV.

        0
        0
        Odgovori
        • Glođović ništa nije pogrešio nego njegovi pomoćnici i tu su milimetri bili u pitanju a vas su odrali Ibanjez i Huuuugoooo,koga će te pamtiti dugoooo.Ako stvarno misliš da je titula nameštena a razlika u bodovima je bila u jednom trenutku +32,ti nemaš veze ni sa mozgom ni sa fudbalom.Imamo taj izveštaj,objavljen je još pre par meseci,samo tebi ne ide u prilog jer je ustanovljeno da je utakmica bila regularna,što nikako nije slučaj sa vašim utakmicama protiv Borca iz Čačka,gde su morali sva 3 puta da vam prepuste bodove.

          0
          0
      • …bravo doktore…a odakle si se ti preselio…ajde otvori se…od 8 ispeglali smo vas 6 puta i uzeli titulu…pa i dalje kukate….evo sad saradjujeta sa vama srodnim bojama…nase su bar bile SRPSKE…bordo plave…dekretom promenise….i to smo progutali…mi smo PARTIZAN-i…..a vi….deeeeeeelije…

        0
        0
        Odgovori
        • Mi smo ZVEEEEEZDA a to mnogo znaci,kako u evropskim,tako i u svetskim razmerama,ima nas i na onom usonji,izgravirano nase ime.A ko ste vi,partizai?Ko je za vas cuo i sta ste osvojili u medjunarodnim okvirima?
          Od 151 tekme,peglali smo vas 62 puta uz 45 neresenih i 44 poraza,pa proceni ko je uspesniji.
          Boje su vam crne,grobljanse,tuzne,kao sto ste i vi,koji ste se opredelili za takav klub da navijate a nase su crvene,na radost,ljubav…
          A vi,kako te?

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter