3
Domaći fudbal

FOTO: www.partizan.rs

IMA LI KRAJA? Košarkaški klub demantovao JSD Partizan (FOTO)

Objavljeno: 26.05.16 u 22:00

Umesto smirivanja, situacija u Partizanu iz sata u sat postaje sve komplikovanija.

Nakon što je UO JSD Partizan doneo odluku o postavljanju privremene uprave na čelo fudbalskog kluba, oglasila se i košarkaška sekcija, koja je demantovala pružanje podrške ovoj odluci:

SAOPŠTENJE JSD PARTIZAN: Zgroženi smo!

Ako se uzme u obzir činjenica da je prethodno saopšteno da je odluka donešena jednoglasno, ostaje nam da sačekamo dalji rasplet situacije.

PROMENE U PARTIZANU: Poznato šta će biti sa klubom

0
0

3 Komentara

  1. @istine bez upravu si sve . Nerazumem savo milosevic se borio protiv djurica i svi znamo sta je sve govorio o njemu. Djuric kad je nasledio bjekovica uso mu u biro i bacio sve stvari napolje.savo milosevic pljuvao karadjica na sve strane ovaj mu ponudio posao u savezu i sad sava priča da se karadjicu daje orden. Ti ljudi nemaju karakter radovali bi se kad bi nekome iz njihove ekipe crkla krava jedino sto ih spaja su pare koje ce krasti partizanu

    0
    0
    Odgovori
    • Jasno je sve, Savo i Bjekovic su se prodali kao mnog puta do sada. Uporedjuju Vazuru koji je nebitan lik u SNS sa Nedicima koji su Vuiceva desna ruka i Vucelica koji je bivsi politica ra Djuricem koji je unistio Partizan. Nema tu poredjenja, Bjekovic je poltron

      0
      0
      Odgovori
  2. Naravno da ne podrze Partizan kad Todoric i Pekvic piju kafu sa ljudima koji stavljaju tacku na crno-beli svet.Sad je sve jasno,ko je ciji poltron i ko se bore za Partizan. Curkovic ce pobediti urkos laznim „partizanovcima“ poput Bjekovica,Milosevica,Pekovica,Todorica,….
    SVi za Curkovica da se izbaci SNS i SPS iz kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter