0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I ONI SU ŠAMPIONI: Zvezda nije zaboravila decu koja su učestvovala u tituli (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.16 u 00:40

Posle proslavljene titule i dodele pehara i medalja u poslednjem kolu, nagrade su dobili i oni koji nisu bili prisutni, iz dobro poznatih razloga.

Sezona je za Predraga Rajkovića, Vukašina Jovanovića i Luku Jovića počela loše, eliminacijom od Kairata, iako su prva dvojica navedenih igrača stigli u euforiji zbog osvajanja titule šampiona sveta sa Srbijom na Novom Zelandu.

Posle toga krenuli su ka prvom mestu u Superligi Srbije i bili veliki deo osvojene titule šampiona Srbije. U međuvremenu su otišli svojim putevima, u Izrael, Rusiju i Portugaliju, pa nisu bili u mogućnosti da budu na dodeli pehara prošlog vikenda na Marakani.

UEFA SE OBRUKALA: Delije im ovo nikako neće zaboraviti! (VIDEO)

Zbog toga su im u prostorijama kluba uručene medalje za osvajače prvenstva, zbog čega je ovaj trojac Zvezdine dece bio oduševljen.

– Ostavio sam trag i drago mi je što sam sa šest utakmica učestvovao u pohodu na titulu i čestitam momcima na velikom uspehu, a krivo mi je što kao kapiten nisam podigao pehar – rekao je Predrag Rajković.

– Uvek je lepo vratiti se ovde i zahvalio bih se na pažnji ljudima koji su nas se setili. Imao sam direktan prenos od kuće na televiziji i žao mi je jer nisam bio tu. Ali uvek je lepo biti tu. Zvezdi želim sve najbolje u kvalifikacijama za Ligu šampiona – reči su Vukašina Jovanovića.

ZVEZDA SVE POŽELJNIJA: Sjajno krilo želi među crveno-bele (VIDEO)

– Drago mi je da sam stigao na proslavu. Krivo mi je jer sam bio tu, ali nisam mogao da budem na postolju i bilo mi je mnogo žao. Ipak, drago mi je što si nam ljudi iz kluba uručili čast da na ovaj način i mi obeležimo titulu – rekao je Luka Jović.

Evo šta su još rekli i kako je izgledao ovaj događaj na Marakani:

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter