19
Domaći fudbal

NAVIJAČKI BLAM GODINE: Kako su ‘Delije’ ponizile ‘Grobare’ (FOTO)

Objavljeno: 24.05.16 u 16:56

Navijači Crvene zvezde na izuzetno bolan način prokomentarisali su tvrdnju „Grobara“ o oduzetoj zastavi.

Navijačka zastava predstavlja trofej, a navijači Partizana su se pohvalili jednom na meču poslednjeg kola prvenstva Srbije.

Ipak, na odgovor nije bilo potrebno mnogo čekati. Naime, navijači Crvene zvezde su na to odgovorili poprilično podrugljivom slikom okačenom na Tviter, na kojoj se može videti da su navijači Partizana Zvezdinu zastavu oteli od – nadvožnjaka?!

BRUTALNA ZVEZDA: Crveno-beli nemilosrdno melju

1
0

19 Komentara

  1. Hahaha,ma sve su otete sa nadvoznjaka..hahahaha….samo ne znam odakle u Srbiji toliko nadvoznjaka….a vi „hot c.z. Sport“,aj malo o Bariju ,vreme je …

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto, da niste mozda skinuli dukseve od neke nase navijacke grupe?… Jadnici skidate zastavu sa nadvoznjaka hahahaha Sa vama uvek komedija….

    0
    0
    Odgovori
  3. Predlazem Grobarima da zaplenjenu zastavu poklone portalu Hotsport, jer ih previse bole svi ciganski porazi, bilo na tribinama ili na terenu. Nadam se da ce taj poklon bar malo umanjiti komplekse i pomoci da vrate koliko toliko realnosti u svoje pisanje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizan-Bumbarevo brdo….o tome niste pisali po internet kao bruka……naravno cigani su to kroz licemernu pricu predstavili svojoj fabrici ultrasa kao veliko vitestvo,cojstvo I junastvo….

    0
    0
    Odgovori
  5. Neozbiljan portal za neozbiljne ljude…Dezinformacije, senzacije, nigde sporta, novinari se takmice da napisu sto pristrasniji tekst…Delete!!!

    0
    0
    Odgovori
    • GroBARI, kada skinete CRVENU ZVEZDU sa grba, možete nešto da komentarišete! Do tada, TIŠINA…Hej, crvena zvezda u grbu, a najveći rival ti se tako zove! JBT, imate li mozak? Pa počnite da ga koristite…

      0
      0
      Odgovori
      • Nzm dal se sprdas ili si jednostavno rodjen pre par godina pa ne znas da „crvena zvezda“ na oba grba predstavlja komunizam koji je tada vladao….i da su „Partizani“ nosili istu zvezdu na slemu….to sto se vi tako zovete ne znaci da je zvezda vase obelezje….da je oznaka za komunizam bila „Belo Jaje“ vrv bi se i Zvezda tako i zvala…..

        0
        0
        Odgovori
  6. A vi hotovci sebe sami ponizavate sa ovakvim bezobraznim otvorenim navijackim manipulisanjem istinom. Ne ulazim u istinitost, ali se stvarno zapitajte dokle ste stigli u svom ostrascenom „navijanju“ za jedan klub. Da li je to misija sportskog portala ili navijacka ekvidistanca na kojoj treba graditi dignitet sportskog novinarstva. Ako se brate tako srcano stavljate na stranu cz, pa o.da se otvoreno nazovite njihovom revijom, pa da znamo a kurvanjsko podrivanje rivala u pokusaju najcrnje vrste a to je ubijanje njegove osnove za postojanje. Malo se zamislite sta radite inace bi mogli imati ozbiljne probleme..Nadam se da to ipak ne zelite sami sebi jer je navijacka strast malo cudna priroda . Ovo vam najiskrenije kazem, jer predosecam da ste presli liniju svake tolerancije.Pa vi se zacudjujuce ponasate po modelu najruznijih tabloida. To je neprimereno sportu a ako ste i u cemu lideri onda ste u info tabloidaciji srpskog sporta, fudbala posebno. Pa sve i da je tako, ali to radite na otvoreno ostrascen nacin prema jednom klubu a u korist rivalskog da je to na granici kriminalne aktivnosti.

    0
    0
    Odgovori
  7. Uvek su ih i ponizavali…sa njima uvek sprdnja.Nije ni cudo jer su medju ponizenima otpadnici iz svih drugih klubova,dno dna,sto ne pripadaju nigde,dosli su kod njih da navijaju za pare.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne,njih su nosili vasi navijaci dok su bili mladji i navijali za Zvezdu,pa sad resili da ih upale.Verovatno si primetio da su deciji brojevi…neke ste mozda skinuli i od dece.

      0
      0
      Odgovori
  8. Hahahaha kolko ste bre jadni! Kome prodajete bre fore? Vidjeni ste sutra dan kako ste okacili banner. NE S*RITE! Ne podrzavam vasu crno belu bracu ali smarate vise sa tim kolki ste frajeri. KATANAC za jedno i druge!

    0
    0
    Odgovori
    • Haha ti bre iz kuće ne izlaziš i od kompa se ne odvajaš..ti si video kako neko kači „baner“ hahaha ućuti internet huliganu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter