4
Domaći fudbal

GOJKO KAČAR: Zovu Zvezda i Partizan, ali…

Objavljeno: 22.05.16 u 13:05

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Crvena zvezda mogla u svoje redove da dovede nekadašnjeg reprezentativca Gojka Kačara, ali je on brzo demantovao tu vest.

– Pa svake godine u ovo vreme kreće priča da se vraćam u srpski fudbal, u Partizan ili Zvezdu, pa zašto ne bi i sada to bila tema – kaže Kačar u telefonskom razgovoru. – Istekao mi je ugovor sa Hamburgom, slobodan sam igrač i istina je da ima nekoliko zainteresovanih klubova. Moja želja je da nastavim karijeru u inostranstvu – istakao je Gojko Kačar za Novosti.

ZVEZDA BEZ POJAČANJA: Vezista demantovao pregovore

Kao mogući novi klub Srbina pominje se Darmštat, ali on za sada razmišlja samo o odmoru u Novom Sadu.

– Verujte mi da ne znam ko je sve u igri. Na meni je da do kraja nedelje ispunim sve obaveze prema HSV, jer ima da se odigra još nekoliko revijalnih mečeva, pa se posle toga vraćam u Novi Sad na odmor. O narednoj sezoni, videćemo, razmislićemo… Kažem, želja mi je da nastavim u nekoj od inostranih liga – zaključio je Kačar.

PROSLAVA TITULE: Ceca peva “Đurđevdan”, Terzić u transu (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. kakav bre kacar , sto vredjate nase momke, prestanite da zovete isluyene tosice, jankovice , kacare , oni bre ne igraju ni u svojim timovima, mi imamo tim za evropu, proradice i edson kao i orlandic aman zaman ne vredjajte i nas i nase sampione,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter