0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

MUSLIN O ODLUCI STOJKOVIĆA: Koga nema, bez njega se mora

Objavljeno: 20.05.16 u 17:15

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je iznenađen odlukom Filipa Stojkovića da umesto Srbije izabere da igra za Crnu Goru.

Muslin je defanzivca Čukaričkog, inače bivšeg mladog reprezentativca Srbije, naknadno uvrstio na spisak za majsko-junske prijateljske utakmice, ali je rođeni Beograđanin objavio da će igrati za Crnu Goru.

– Nisam još dobio potvrdu, ali izgleda da je tačno… Nisam se direktno čuo sa igračem, ali koliko znam izabrao je Crnu Goru. Sačekao bih još malo, a ako je doneo takvu odluku ispoštovaću. Svako bira šta mu je bolje i misli da je ispravan potez – rekao je Muslin Tanjugu.

ODE I TOLE: Kokeza i zvanično predsednik FSS

Novi selektor dodaje da na mestu desnog beka ima nekoliko fudbalera koji imaju kvalitet za poziv u nacionalni tim.

– Ima na toj poziciji i drugih igrača, iako mislim da vredi čim sam ga uvrstio na spisak. Videli ste da sam iz domaćeg šampionata uzeo druge igrače, tu je i mlada reprezentacija i snaći ćemo se. Jesam iznenađen, njegova je odluka i ne bih je previše komentarisao.

NIKOLIĆ DA ODLIKUJE TOLETA: Karadžiću orden Nemanje drugog reda?!

On je za tri provere protiv Kipra, Izraela i Rusije pozvao više od 30 fudbalera kako bi ih što bolje upoznao.

– Želim sve da ih vidim na delu, kako će da igraju, ponašaju i treniraju… Meni je to vrlo važno, iako nije najbolji period za igrače, ali mislim da je dobro što sada dolazi. To će mi dati novu sliku, a olakšavajuće je što imam priliku da se upoznam sa fudbalerima pre početka kvalifikacija u septembru.

KOKEZA: Potrebni su nam ljudi kao što je Tomislav Karadžić

Prema njegovim rečima kvalifikaciona grupa za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, u kojoj je Srbija sa Velsom, Austrijom, Republikom Irskom, Moldavijom i Gruzijom, je dosta izjednačena.

– Nije laka grupa,  imamo tri reprezentacije koje igraju na EP i to dovoljno govori o kvalitetu. Ipak, da ne verujem u plasman u Rusiju ne bih ni došao na klupu Srbije – zaključio je Muslin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter