6
Domaći fudbal

PAKLENI PLAN PARTIZANA: Milion evra za naslednika Saše Ilića? (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.16 u 12:31

Partizan je spreman dobro da dreši kesu kako bi doveo adekvatnu zamenu za legendu kluba, ali i veterana Sašu Ilića.

Ako je verovati Poljacima, onda je Partizan pripremio „transfer bombu“. Kako piše Prezglad Sprtovi sada već bivši šampion Srbije spreman je u svoje redove da dovede potencijalnog reprezentativca Srbije, Darka Jevtića. Momak koji je ponikao u švajcarskoj školi fudbala želi da napusti svoj klub Leh zbog loših rezultata, a jedini zainteresovan je Partizan.

Partizan

Pominje se da bi crno-beli mogli da spreme i ponudu do milion evra za kreativnu „desetku“. Jevtić je karijeru poečo u Bazelu, potom je nastupao za Vaker Insbruk, a već dve godine je član Leha. Za Poljake je odigrao 56 utakmica i postigao 15 golova.

(Izvor: YouTube/LPHD Productions)

0
0

6 Komentara

  1. Za naše uslove to je previše para, a i momak ne može da priđe Saši Iliću a kamoli da bude adekvatna zamena.
    Jedino što je mlađi od njega i može da igra celu utakmicu, ali ništa više od toga.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobar jee on igrac, iznadprosecan desetka, ali za nase uslove izdvojiti milion je isto kao za Bayern ili Barcu 20 mil. E. Zato ne verujem u ovu pricu. Partizan nema te pare, jedino da se zaduzi nekoliko milona,3 do 4 ili vise, pa da krenu hrabrije u stvaranje tima za Evropu. To je smisleno ali ima i rizika. Tacno je daPartizan desperatno treba dobru desetku i brzog i efikasnog centarfora.

    0
    0
    Odgovori
  3. Znaci Sumu nece ni pokusati da dovedu koji je besplatan a za ovog treba da daju milion i da kazu, to je to nema vise pojacanja..

    0
    0
    Odgovori
  4. pa ovaj decko nije spic i egzekutor da resava utakmice, nego veznjak sa odlicnim pregledom igre i pasom! po pravilu prvi i najglasniji u komentarima su oni koji doticnog igraca nikad nisu videli ni na tv-u, a kamoli imali priliku da ga prate na utakmicma

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne mogu a da se ne otrgnem utisku kako je autor snimka zapravo zelio da nam pokaze kako, i pored par dobrih poteza, ovaj igrac ipak nije igrac koji odlucuje utakmicu jer je promasio „n“ situacija 1 na 1.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter