1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV OTKRIO: Čiji dolazak u Humsku je za Partizan naučna fantastika?

Objavljeno: 19.05.16 u 09:25

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao je da je jedno ime kojim se barata u medijima oko dolaska među crno-bele čista naučna fantastika.

Reč je o napadaču Nikoli Đurđiću, koji bi sigurno bio „transfer bomba“ u Srbiji, ali je teško za očekivati da se Srbin odrekne jakog ugovora u Augzburgu zarad igranja u Superligi Srbije.

DA LI STE ZNALI: Sevilja je pobedila i za Partizan, evo i zbog čega…

– Za nas je dolazak Đurđića u ovom trenutku naučna fantastika. Zaista je nerealno da ga dovedemo, jer ima fantastičan ugovor sa Augzburgom – rekao je Ivica Iliev za Informer.

Đurđić

Ivica Iliev je istakao da je on zadivljen igračkim i ljudskim sposobnostima Đurđića, koji je inače veliki navijač crno-belih.

– Poznato je da je veliki navijač Partizana i sama činjenica da želi da igra u crno-belom dresu nama mnogo znači. Razgovarali smo. Radi se o sjajnom momku, o njegovim igračkim sposobnostima nije potrebno ni da pričam. Kod nas bi bio superstar, ali ponavljam, trenutno njegov dolazak nije realan. Ono što me raduje u ovom mementu, jeste da igrač takvog kalibra želi da igra u Partizanu – zaključio je Ivica Iliev.

‘BARD’ FUDBALA DAJE SAVET TOMIĆU: Evo koga treba prekomandovati u vezni red… (VIDEO)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter