3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ NAVIJAČIMA: Sve velike ljubavi imaju tragičan kraj…

Objavljeno: 19.05.16 u 20:15

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović zahvalio je Gračanici na gostoprimstvu i najavio ponovni dolazak na Kosovo i Metohiju.

Šampion Srbije u humanitarnom meču pobedio je niželigaša Gračanicu sa 9:2, u pravom fudbalskom prazniku na Kosmetu pred 2.000 gledalaca.

– Fenomenalno smo se osećali u Gračanici, stadion je bio pun, kao da smo igrali u Beogradu. Mlađi igrači su pokazali da možemo da računamo na njih. Drago mi je što smo bili u Gračanici – rekao je Božović.

Božović je dobio nove ovacije navijača, ovog puta pristalica iz južne srpske pokrajine, priznavši da mu prijaju, ali i da ga obavezuju.

– Ipak, koliko je dobro, toliko i nije, ali šta da se radi. Nametnute su mi obaveze. Sve velike ljubavi se završavaju na tragičan način – poručio je crnogorski trener.

Božović ističe da na početku niko nije očekivao da će Zvezda imati toliko bodovnu prednost u odnosu na Partizan i ubedljivo osvojiti šampionsku titulu.

– Zvezda mora da bude prvak kako bi uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona. Loše je za klub da izgubi evro-licencu, ali smo ove sezone uspeli da je obezbedimo. Pokušaćemo u narednih nekoliko godina da uđemo u LŠ – rekao je on.

Mladi napadač Dejan Joveljić ističe da je srećan današnjim nastupom.

– Zahvaljujem se stručnom štabu jer smo dobili šansu kao kadeti da igramo. Drago mi je što sam, zajedno sa Ilićem, postigao gol i to će mi značiti – zaključio je Joveljić.

0
0

3 Komentara

  1. Kako ovaj covek smara…vise je u medijama nego na treningu. Idi radi sa ekipom, pripremajte se i mani se vise filozofije I demagogije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter