0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POVRATNIK MEĐU CRNO-BELE: Fenomenalan osećaj!

Objavljeno: 18.05.16 u 18:22

Crno-beli dobili su veliko pojačanje za naredni period. Gregor Balažić ponovo je „u igri“ za prvi tim, a za klupski sajt otkrio je kako se oseća znakon povratka na teren.

– Šta reći osim… fenomenalan osećaj! Posle šest meseci neigranja, u trenutku kada sam zakoračio na teren osetio sam se kao da sam se ponovo rodio! Tek kada ovako nešto doživiš i ponovo počneš da igraš, shvatiš kolika je zapravo tvoja ljubav prema fudbalu, rekao je Balažić za zvaničan sajt kluba.

Potom je prokomentarisao i strah koji mnogi sportisti osećaju po povratku na teren nakon teške povrede:

– Što se tiče samog kontakta sa loptom, naravno da ne. Siguran sam u sebe kao igrača i znam šta mogu da pružim na terenu. Naravno, sada je potrebno vreme da se ponovo dokažem, jer ima mnogo novih i kvalitetnih igrača u ekipi. Ako me pitate za strah pri kontaktu zbog povrede, možda je postojala mala doza straha, što je i normalno, ali sam zadovoljan kako sam odreagovao pri prvim duelima.

MUSLIN SKLAPA TIM: Legenda Partizana u stručnom štabu ‘orlova’!

Nije propustio priliku da čestita saigračima na osvojenom trofeju Kupa Srbije:

– Prvo, presrećan sam što je sada taj čitav mukotrpan proces iza mene i da sada mogu da se vratim najlepšem poslu na svetu. Još nekoliko dana imam dodatne treninge oporavka kod Andre Milutinovića, a onda idem sa suprugom na zasluženi odmor. Posle nas očekuju nove pobede u dresu crno-belih. Naravno, čestitam momcima i svima koji vole Partizan osvajanje trofeja u Kupu. Igrali smo na tri fronta, nije bilo lako i upravo zbog takvog ritma se ovakve povrede i dešavaju, ali idemo dalje, zaključio je Balažic.

Slovenac je povredu zaradio u novembru 2015. tokom susreta sa Atletik Bilbaom na gostovanju u Baskiji. Do sad je odigrao 42 utakmice i postigao jedan gol.

HUMSKA PRIMAMLJIVIJA OD NEMAČKE: ‘Želim u Partizan!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter