0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)OČEKIVAN ODLAZAK: Milionska ponuda stiže na Marakanu?

Objavljeno: 17.05.16 u 13:51

Kako prenosi dnevni list „Sport“, Crvena zvezda mogla bi da ostane bez pouzdanog veziste, dok bi kasa kluba iz „Ljutice Bogdana“ dobila solidnu injekciju.

U pitanju je Mihailo Ristić. Levonogi vezista se već neko vreme nalazi na radaru Udinezea, ali je novina interesovanje Spartaka iz Moskve, čiji su predstavnici bili na utakmici u Surdulici koju je Zvezda dobila sa 4:1.

NE MOŽE BEZ ‘GROFA’: Šampionski ‘selfi’ zvezdaša iz različitih uglova (FOTOGALERIJA)

Pored timvoa iz Italije i Rusije, za jednog od najtalentovanijih veznih fudbalera tima sa Marakane interesuje se i francuski Monpelje, ali problem bi Francuzima mogle biti finansije, jer Ristić verovatno neće dobiti slobodu da promeni sredinu bez bar dva miliona evra u kasi crveno-belih.

Ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija, ali sigurno je da bi Zvezdi itekako dobro došla finansijska injekcija, jer bi za tu sumu mogla dovesti tri proverena fudbalera koja bi joj mogla pomoći u pohodu na Ligu šampiona.

MEGA POJAČANJE: Zvezda dovodi reprezentativca Belgije? (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter